ArenA League Steunt Nederland

Sportpaleis, ahoy!

Sportpaleis, ahoy!

Verdomme, lang niets meer vernomen van de ArenA League knakkers. Mijn voelsprieten vertelden me dat er in november toch wel een aankondiging zou komen over de eerste Exhibition Games in Duitsland, maar die bleef uit. Ook in de Amerikaanse media is het Europese expansie-avontuur lange tijd dood gezwegen. Het lijkt echter stilte voor de storm. Bronnen onthullen dat een Nederlandse delegatie morgen voor de derde keer in zes maanden tijd Dusseldorf aandoet.

Dezelfde bronnen vertellen me dat we eens voorzichtig bij Ahoy (Rotterdam) en het Sportpaleis (Antwerpen) moeten informeren naar recente offerte-aanvragen uit Chicago. Dat klinkt al een stuk concreter en eerlijker dan de bullshit die ze me zes maanden geleden lieten opschrijven.

De gouden hint volgt waarschijnlijk pas in februari. Rond die koers wordt de media meestal toch wel in stelling gebracht om te rapporteren over de Super Bowl en alle initiatieven die daarom heen in de belangstelling komen. Wij hopen uiteraard weer op de primeur.

Lees ook:Bloopers Van Sportmascottes
Lees ook:Historisch Soldier Field In Januari Gesloopt
Lees ook:Omaha En Sacramento Krijgen Profteams
Lees ook:Brett Favre Blijft Van Footballveld
Lees ook:Tulip Bowl XXV: Lightning (!) – Crusaders

4 reacties op “ArenA League Steunt Nederland

  1. In$@ne

    Hmm…zal het dan toch? Mocht het zover komen, dan hoop ik toch wel op een cluppie in NL en niet in B…ondanks dat Antwerpen ook niet zo ver is! Iets met chauvinisme… ;)

      /   Beantwoorden  / 
    1. Marcel

      Kan haast niet wachten.
      Ik hoop dat het Ahoi gaat worden want belgie is een stukkie rijden

        /   Beantwoorden  / 
  2. Robert

    Begin Februari vindt in Ahoy wederom het ABN AMRO World Tennis Tournament plaats. Veel pers, veel tv, veel publiciteit, zowel nationaal als intenationaal. Mooie gelegenheid om dan hopelijk positieve mededelingen te doen.

      /   Beantwoorden  / 
  3. AMSTERDAM Admiral

    Lang leve Job Cohen, moeten we weer naar die kakkerlakken toe.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.