John Madden Zegt ‘Adieu’

Adieu

'Adieu'

Hoe krijg je een blogger stil? Flikker het nieuws de ether in dat een van de meest iconische televisieverslaggevers aller tijden er op 73-jarige leeftijd de brui aan geeft. Volgens deze site is de hel namelijk zojuist bevroren. John Madden heeft zijn contract bij NBC Sunday Night Football ingeleverd en staat op het punt zijn leven te slijten met kinderen, kleinkinderen en Al Davis.

Football avonden zullen nooit meer hetzelfde zijn. Nooit meer zal ik sms’jes uit kunnen wisselen met Eindhovense vrienden, terwijl ik aan kippepootjes knabbel en de Amerikaanse Johan Cruyff bespot. Dit doet pijn. Het Nederlandse American football-blog heeft een trouw onderwerp verloren.

Maar er is hoop. Uit het commentaar van John kunnen we namelijk opmaken dat hij een terugkeer uit zijn pensioen niet uitsluit. Ik ruik bloed aan de paal, ik ruik nu al een groeiende heimwee naar het vak dat hem groot maakte. Uiteindelijk denk ik dat John zal zwichten en tegen zijn 80ste toch weer een cameootje maakt.

Overigens nog geen enkel statement van Electronic Arts. Ik ben namelijk benieuwd hoe dit nieuws de spelreeks ‘Madden’ beinvloedt.

Lees ook:Vaarwel Madden, Adieu!
Lees ook:Omaha Nieuwste Toevoeging Aan UFL
Lees ook:Hot: Regering Nauw Betrokken Bij Tulip Bowl
Lees ook:Nieuw Tijdschrift Over American Football?
Lees ook:Bom onder AFBN

Eén reactie op “John Madden Zegt ‘Adieu’

  1. Pat Summerall

    Old soldiers never die, they just fade away…

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.