Download ESPN ScoreCenter Via Apple App Store

ESPN

ESPN

ESPN ScoreCenter is vanaf vandaag te downloaden via de Apple App Store. Dit heeft ESPN Mobile vandaag bekendgemaakt. De gratis applicatie bezorgt de ontvanger real-time scores, live play-by-play data, wedstrijdsamenvattingen en statistieken van 500 competities, verdeeld over 11 verschillende sporten (American football, voetbal, basketbal, ijshockey, honkbal, golf, cricket, rugby league, rugby union, tennis en autoracen). ESPN ScoreCenter is beschikbaar voor iPhone en iPod Touch gebruikers in 21 landen wereldwijd, waaronder Nederland. Het wordt uitgebracht in zes verschillende talen: Engels, Frans, Italiaans, Duits, Spaans en Portugees.

De nieuwe software put uit de uitvoerige wereldwijde sportdatabase van ESPN en levert in de meeste gevallen de snelste en meest betrouwbare sportuitslagen voor het mobiele platform. Het aantal sportcompetities en talen wordt in de komende weken  sterk uitgebreid. Het is mogelijk de applicatie te personaliseren door de favoriete sportteams in te stellen. Het programma is gratis te downloaden via de App Store op de iPhone en de iPod Touch. Of via www.itunes.com/appstore/

Derde applicatie
Het is de derde applicatie van ESPN op de Apple App Store. Eerder al maakten ESPN Arcade Spelling Bee en ESPN Cameraman hun debuut in de online winkel. Vooral ESPN Cameraman is een succes. Het Photo Matching programma staat in de Top 20 van sportapplicaties, zowel de gratis als de Deluxe versie ($2,99).

In de toekomst verwacht ESPN nog meer applicaties en spelletjes uit te brengen voor de Apple App Store. De website van ESPN Mobile is een van den meest populaire websites voor mobiele gebruikers en trekt circa acht miljoen unieke bezoekers per maand. Volgens onderzoeksbureau Nielsen Mobile is de site van ESPN de meest populaire content site voor de iPhone, ongeacht categorie of onderwerp.

Lees ook:Update: 3D ESPN Kanaal Op Komst?
Lees ook:ESPN SportsCenter Vanaf 1 Maart Op TV
Lees ook:UPC Stopt ESPN Bij Sport1
Lees ook:Rugby Verklaart Liefde Aan Football
Lees ook:Dallas Coach Overleeft Selectie Niet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.