Geen Bowling Bal Meer Dankzij Tequila

Balls R Us

Balls 'R Us

Sportpresentatoren gebruikten de term ‘bowling ball’ in het verleden vaak om de bewegingen van Tennessee Titans running back LenDale White op het veld (en daarbuiten) te beschrijven. Maar niet dit jaar. De aanvallende speler -bekend vanwege het feit dat hij nooit in vorm aan het NFL seizoen begint- verbaasde vorige week vriend en vijand door zich te melden op een speelgewicht van 228 pond. Dertig pond lichter dan zijn vorige speelgewicht.

White schrijft zijn gewichtsafname vooral toe aan het laten staan van de alcohol. En dan in het bijzonder tequila. Ik weet niet precies hoeveel tequila je moet laten staan om dertig pond af te vallen, maar ik kan zo inschatten dat het hier niet om een shotje gaat.

Dankzij de levenslustige speelhouding van White voorzie ik echter geen goed Fantasy Football seizoen voor de jongeman. Kijk maar naar de cijfers. White is weliswaar pas 24, maar speelde de afgelopen wee seizoenen tweede viool in de Titans offense (eerst als backup van Travis Henry, daarna als backup van Chris Johnson). Toch kreeg hij in de afgelopen twee jaargangen 500 carries voor de kiezen. 22 van deze aanrakingen verzilverde hij voor touchdowns. Omdat hij als levende bowling bal vooral in goal line situaties werd ingezet.

Begrijp me niet verkeerd. De nieuwe LenDale White is vooral goed voor de Tennessee Titans. Goed geconditioneerd zal hij meer carries aankunnen en ook betere terreinwinst weten te maken. Zijn gemiddelde van 3.8 over de laatste twee seizoenen zal zeker omhoog schieten. Maar verwacht niet dat hij weer 15 keer over de goalline heen dendert als een Jerome Bettis in zijn laatste jaren.

Lees ook:White Werkeloos In Seattle
Lees ook:Benson Op Weg Naar Rushing Crown
Lees ook:Update: Merriman Neemt Een Shotje Tequila
Lees ook:Fisher Weg Bij Tennessee
Lees ook:Forse Salarisverhoging Roadrunner

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.