White Werkeloos In Seattle

LenDale

LenDale

Iets meer dan een maand geleden brachten de Seattle Seahawks running back LenDale White naar de club. Dat was goed nieuws voor de aanvaller, die op dat moment 260 pond woog en op een zijspoor terecht was gekomen. De algemene verwachting was dat de coach van de Seahawks –de voormalig college coach Pete Carroll, die White onder zijn hoede had bij USC- hem uit het slop kon trokken. De verwachting is echter in de kiem gesmoord, nu White door Seattle bij het grof vuil is gezet.

White zelf is onthutst over de ontwikkeling. En geef hem eens ongelijk. De Seahawks hebben nog niet eens in full-pads gespeeld. Het moet dus de attitude van de voormalig USC speler zijn geweest, die bij Seattle management de haren recht overeind heeft gezet. White is on the move, nog geen vijf weken nadat de club meerdere low round draft picks in hem hadden geinvesteerd. De runner weegt ondertussen nog maar 220 pond en lijkt dus in de beste vorm van zijn lichaam.

Voor Seattle lijkt het echter niet genoeg. Zeker niet nu het gerucht gaat dat LenDale White de eerste vier wedstrijden van het seizoen wordt geschorst door het gebruik van verboden middelen.

Lees ook:Geen Bowling Bal Meer Dankzij Tequila
Lees ook:T.J. Boycot Madden 2010
Lees ook:Veteranendag In NFL – Oudjes On The Move
Lees ook:Hall Of Fame Maakt Hold-Outs Week
Lees ook:Historisch Uitje Van Falcons In SF

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.