Snyder Heeft Positie Zorn Al Vergeven

De biecht

De biecht

Het nieuws dat Washington Redskins eigenaar Dan Snyder vorige week al contact heeft gehad met Mike Shanahan over de coaching positie bij de club, zal er goed zijn ingehakt bij hoofdcoach Jim Zorn. Het moet toch vreemd wakker worden zijn voor de coach, die eigenlijk al virtueel op straat is gezet.

Shanahan weigerde overigens op het aanbod van Snyder in te gaan, omdat het volgens eigen zeggen weinig vruchtbaar was om in het midden van het seizoen van coach te wisselen. Neemt niet weg dat de voormalig hoofdcoach van de Broncos het aanbod wel serieus in overweging neemt als het hem na het seizoen nog een keer wordt gevraagd.

Snyder zit ondertussen met de handen in het haar. Deze zondag wachten de Philadelphia Eagles op eigen veld (natuurlijk wordt dat een upset, zul je altijd zien!). Geruchten doen de ronde dat defensive coordinator Jerry Gray binnenkort als interim coach wordt aangesteld.

Lees ook:Vijf Jaar “Straf” Voor McNabb
Lees ook:Haynesworth Geschorst Door Skins
Lees ook:Haynesworth Verliest Gevecht Tegen Shanahan
Lees ook:Redskins Zien Op Tegen 0-5 Tegenstander
Lees ook:McNabb Klaar In Washington D.C.

2 reacties op “Snyder Heeft Positie Zorn Al Vergeven

  1. Vergeven

    Ik vind het jammer dat Snyder de positite Zorn Al Vergeven heeft, ik had dat echt nooit gedaan als ik hem was! Jullie wel dan? Ik denk niet niet toch? Of wel?

      /   Beantwoorden  / 
  2. Perry Hendriks

    Die robots worden steeds intelligenter. Dat is wat ik er van denk.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.