Brady Quinn Terug In Cleveland Lineup

Wat moet hij hier?

Wat moet hij hier?

De Cleveland Browns lijken wel een zak met katten in het nauw. Ze maken in ieder geval rare sprongen. Bronnen dichtbij het team lijken er namelijk heilig in te geloven dat Brady Quinn aanstaande maandag weer tot startende quarterback wordt gebombardeerd. Kan niet zeggen dat ik het niet met die beslissing eens ben.

De Browns hebben heftig in Quinn geinvesteerd, maar hem door de maanden heen als een stuk oud vuil behandeld. Ik geloof dat er best wel eens wat opwaarts potentieel in het voormalige product van Notre Dame kan zitten. Slechter dan de knieval voor quarterback Derek Anderson kan dit team immers niet meemaken: Anderson speelt als Dr. House zonder krukken. Gooit dit jaar slechts 43 procent van de ballen raak, waarvan slechts 2 touchdowns tegenover 9 interceptions.

Kijken we naar Quinn dan is zijn harde kennismaking met de National Football League niet zo heel vreemd. Zijn quarterback rating van 62,1 (dertig punten meer dan Anderson!) kwam tot stand dankzij defensief-ingestelde tegenstanders zoals Minnesota, Denver en Baltimore.

Ik zeg: gooi Quinn voor de volgende NFL-trein en kijk of hij aan het locomotiefje blijft hangen… of dat de club hem inderdaad van het spoor moet schrapen.

Lees ook:Browns Maken Er Een Potje Van
Lees ook:Quinn Speelt Vals In Browns QB Competitie
Lees ook:Browns ‘benchen’ Brady
Lees ook:Einde Van De Lijn Voor Brady Quinn?
Lees ook:Quinn Nieuwe Starter Voor Cleveland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.