Browns Maken Er Een Potje Van

Mangini

Mangini

Goed gedisciplineerd American Football. Dat is wat Cleveland Browns hoofdcoach Eric Mangini voorstaat. In het eerste preseason duel van zijn ploeg -uit tegen de Green Bay Packers- kwam er echter weinig van terecht.
Paniek in Cleveland? Het team is vier weken voor de seizoenstart nog niet speelklaar. Erger nog: er heeft zich zelfs geen startende quarterback opgeworpen uit de kluwe met spelverdelers. De drie kanshebbers deze vannacht weinig om zich van elkaar te onderscheiden. Ze gooiden in totaal vier interceptions.

Brady Quinn was het minst slecht. Daar waar zijn directe concurrent Derek Anderson geen enkele completion had, daar ging Quinn 7-voor-11. Beide quarterbacks gooiden een interceptions. Door de turnovers kregen de Browns een shutout te verwerken. Op Lambeau Field werd het 17-0.

Lees ook:Browns ‘benchen’ Brady
Lees ook:Brady Quinn Verhuist Naar Rocky Mountains
Lees ook:Quinn Speelt Vals In Browns QB Competitie
Lees ook:Running Back Is Er Helemaal Klaar Mee
Lees ook:Zeldzaam Uitstapje Blogger Naar Cleveland

Eén reactie op “Browns Maken Er Een Potje Van

  1. Rene

    Browns slecht of Packers goed? Je kan ook zeggen dat de verandering van defense naar 3-4 goed uitpakt voor de Packers. Aanvallend was het al goed en nu Ryan Grant het hele trainingskamp heeft meegedaan verwacht ik dat de running game dit jaar nog beter zal zijn.

    GO PACK GO

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.