Brady Quinn Verhuist Naar Rocky Mountains

Joran?

Joran?

Eindelijk begint free agency een beetje op stoom te raken — en dat is allemaal te danken aan de Cleveland Browns. Een paar dagen dat ze namelijk een geweldige CPR-stunt uithaalden op de loopbaan van Jake Delhomme, verscheepte de ploeg de eigen ‘quarterback of the future’. De bewindslieden lieten spelverdeler Brady Quinn vertrekken naar de Denver Broncos, in ruil voor running back Peyton Hillis, een draft pick in 2011 en een draft pick in 2012.

Met de ruil komt er een einde aan een moeizaam huwelijk tussen Quinn en de Dawg Pound. Tevens garandeert het de ploeg van een compleet nieuwe start: de twee spelverdelers van afgelopen seizoen hebben plaats moeten maken voor een nieuw dynamisch duo.

Overigens is het maar de vraag of Brady Quinn in Denver wel aan spelen toe komt. De formatie uit Colorado verdiende vorig jaar de rechten van spelverdeler Kyle Orton door Jay Cutler van de hand te doen. Orton deed het met 21 touchdowns, 12 interceptions en 3800 yards helemaal niet slecht aan de voet van de Rocky Mountains.

Lees ook:Vijf Rookies Zonder ‘Kwan’
Lees ook:Quinn Speelt Vals In Browns QB Competitie
Lees ook:Orton Op Weg Naar Cardinals
Lees ook:Brady Quinn Verhuist Uit Cleveland
Lees ook:Teams Niet Heel Gretig Voor Draft

7 reacties op “Brady Quinn Verhuist Naar Rocky Mountains

  1. Dennis

    Whahaha waar is die Holmgren mee bezig Delhomme als startende QB die man gooit al 2 jaar geen pepernoot meer!

      /   Beantwoorden  / 
  2. Marvin

    Doet z’n zwager (A.J. Hawk) het toch beter…

      /   Beantwoorden  / 
  3. Wilco

    Pick 2012 max een 4th rounder……klinkt pretty cheap to me.

      /   Beantwoorden  / 
  4. Marc

    Stel je nou eens voor dat Cassel geen (niet genoeg) progressie maakt dit seizoen, gaan de Chiefs alsnog voor Quinn in een trade met Denver? Hmmmmm….

      /   Beantwoorden  / 
  5. Marc

    Het draft verhaal van Brady Quinn doet me sterk denken aan die van Aaron Rodgers. Met dit verschil: AR begint zijn belofte in te lossen! Green Bay is sowieso één van mijn ‘teams to watch’ komend seizoen.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Dennis

      Moet de ‘d’ wel beter spelen dan tegen de Cardinals! De NFC North word spannend, want je mag komend jaar toch ook wel wat verwachten van de Bears!

        /   Beantwoorden  / 
      1. Marc

        Packers D’ zaten vorig jaar in een overgangsfase van een 43 naar 34. Komend zeizoen kun je ze pas echt beoordelen. Dat ze dit jaar al de playoffs haalden, is erg knap. Ik verwacht dat de nieuwe D’ het vrij aardig gaan doen. Bovendien krijgen ze corner Al Harris terug. Scheelt een stukkie dacht ik zo…

          /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.