Vacature: Hoofdcoach Lingerie Football League

Huddle up, guys!

Huddle up, guys!

Luister aandachtig, heren American football coaches met een diploma, ik zeg jullie dit maar een keer. Het expansion team Nashville  in de Lingerie Football League,de Stars,  zoekt een bekwame hoofdcoach. Je weet wel: iemand die zijn vak serieus neemt en niet bij elke snap met een ‘boner’ in zijn broekje rondloopt. En ja… ik realiseer me dat 80% van de Nederlandse amateurcoaches dus niet verder hoeft te lezen.

Maar wow… wat een wereldbaan. Dat doet me denken aan die stunt, waarbij je GM kon worden van een tropische paradijs tussen Nieuw-Zeeland en Australie. De functie-eisen vind je op deze wereldsite. En nee Rob Dankers… je hoofd kapot laten beuken bij de Tilburg Steelers kwalificeert niet als ‘professional play’.

Het is bijna te goed om waar te zijn: ik pleit er dan ook voor dat deze baan naar een goede vriend van mij gaat. Want je weet het: een loopbaan bouw je voor 60% op dankzij de mensen die je kent. En die je kunnen vergeven dat je als perschef wel af en toe met blauwe ballen aan de zijlijn staat (note: de vroege inflatable ballen van de Admirals waren lichtblauw, in het geval je weer eens een dubbele betekenis in deze zin leest… tsss).

Tough job, but… someone’s gotta do it!

Lees ook:Zwarte Atleet Uit Atlanta Verdient Aan Honden
Lees ook:Baltimore Bountyhunters azen op Ward
Lees ook:Excuses Van Slecht Geinformeerde Journalist
Lees ook:Matthew Hatchette Leeft Nog
Lees ook:Lawrence Taylor Nog Steeds Excentriek

Eén reactie op “Vacature: Hoofdcoach Lingerie Football League

  1. Sollicitatiegesprek voorbereiden

    op deze functie zou ik wel willen solliciteren. Lijkt me fantastisch en ik loop niet zo snel met een boner in mijn broek dus dat komt helemaal goed uit! Solliciteren dan eh, denk ik maar!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.