Lawrence Taylor Nog Steeds Excentriek

L.T.

L.T.

Binnenkort wordt defensive end Bruce Smith geintroduceerd in de Pro Football Hall of Fame. Dat is echter voer voor statistici, want er is maar een echte end / linebacker / hitman in de prestigieuze Hall die het voor de rest van zijn positiegenoten al een beetje heeft verpest. Niemand kan immers tippen aan de zeer gevreesde Lawrence Taylor. Zelfs een decennium na zijn introductie in de Hall kan hij maar moeilijk de lippen op elkaar houden.

Taylor liet in een onlangs verschenen radio interview weinig heel van ex-spelers die zich niet los kunnen weken van het televisiescherm. Zegt Taylor: “Football is passe. Dat is een fase uit mijn loopbaan waar ik weinig meer mee heb. Heel veel jongens zitten in hun stoel voor de tv en leven football. Ik kijk niet meer naar football. Ik kijk veel liever naar twee mensen die met elkaar neuken.”

Hoe fraai en welbespraakt. Deze man heeft een bronzen buste in Canton.

Uitsmijter is wel Taylor’s quote over de periode dat hij meedeed aan Dancing With The Stars. Volgens de ex-Giants speler was hem niet verteld dat participatie in de show zoveel trainingsuren zou vergen.

Bovendien was de Giants-speler niet te spreken over de jury: “Then you’ve got three assholes who want to criticize you. I’m like, I ain’t a professional dancer. I kill people for a living! I’m not a hitman, but you know…”

Lijkt me geen goed idee om een keer een Roze Maandag met deze tandenloze gek door Tilburg te paraderen. Ben benieuwd hoeveel liters bloed er dan vergoten gaat worden.

Klik hier voor de audio.

Lees ook:Haar Graffiti Nieuwe Mode NFL
Lees ook:Legende Maakt Van Verkrachting Een Masturbatie
Lees ook:Exclusief Interview Stefaan Eskes
Lees ook:Superster Hield Voor Sex Geel Jasje Aan
Lees ook:“Hard Knocks” Met Verwijfde Jason Taylor

4 reacties op “Lawrence Taylor Nog Steeds Excentriek

  1. rutger

    vergoten….

      /   Beantwoorden  / 
  2. Perry Hendriks

    Vergoten. Dat staat er toch, :) .

      /   Beantwoorden  / 
  3. Onno

    Het blijft mijn held…..

      /   Beantwoorden  / 
  4. rutger

    Doh, verkeerd gelezen. ;)

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.