Superster Hield Voor Sex Geel Jasje Aan

Dress to impress

Dress to impress

American football spelers (en in het bijzonder die van de Eindhoven Raptors) zijn net kleine kinderen. Neem Dallas Cowboys wide receiver en Hall of Famer Michael Irvin. Nu de Hall of Fame Introductie deze week weer op het programma stond, had de superster een leuke anecdote.

Elk jaar worden de beste American football spelers uit de geschiedenis ingeleid in de prestigieuze NFL Hall of Fame in Canton, Ohio. Speciaal voor de gelegenheid worden de supersterren vereeuwigd met een bronzen borstbeeld. Hiernaast ontvangen de beste American football spelers ook nog eens een kenmerkend viesgeel jasje. En dat jasje heeft de eerste week in huize Irvin niet zonder vlekken doorstaan.

Volgens Irvin was hij zo in de wolken met zijn uitverkiezing, dat hij de jas 48 uur lang achter elkaar om de schouders heeft gehad. Ook ‘s nachts. En ook toen zijn vrouw een ontzettende zin in sex had. Het gele jasje van Irvin hing dien ten gevolge in de tweede week al bij de stomerij.

Mental note to self: must work out more. Chicks dig superathletes.

Lees ook:Bronzen Borstbeeld voor Irvin
Lees ook:Michael Irvin in Tranen
Lees ook:Rice en Smith direct de Hall of Fame in?
Lees ook:Exclusief Interview Stefaan Eskes
Lees ook:Aikman Emotieloos

2 reacties op “Superster Hield Voor Sex Geel Jasje Aan

  1. Marc Tjon

    Zullen ze leuk vinden daar in Eindhoven, haha. Ben je nog wel welkom bij de Raptors? Gelukkig zijn we nog exact 5 weken verwijderd van het nieuwe seizoen! Groet, Marc

    P.S.: Chicks dig guys who ‘can go deep into the 4th quarter’ even more! So comforting to know… But it probably won’t hurt to hit the gym more frequently. I just don’t want to!

      /   Beantwoorden  / 
  2. Marc Tjon

    Morgen krijgen een aantal grootheden uit de sport hun ‘Yellow Jacket’ uitgereikt. Rice en Smith zijn no brainers. Twee namen die mij positief verrast hebben zijn die van Dick LeBeau (als coach) en voormalig Vikings DE John Randle. Allebei dik verdiend! Van mensen die het kunnen weten, heb ik zelfs begrepen dat LeBeau ook als speler recht had op een plekje in de Hall of Fame. Prachtig dat je je sporthelden zo eert. Groet, Marc

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.