Aikman Emotieloos

Troy Aikman emotieloosU las het hier voor het eerst: quarterback Troy Aikman is aan het einde van zijn carriere (na zijn zoveelste hersenschudding) per ongeluk dood gegaan en vervangen door een emotieloze robot. Hoe ik daar achter ben gekomen? Op internet was ik op zoek naar een foto van een lachende Troy Aikman. Nergens gevonden. Wat ik wel vond was deze foto. En deze semi-charmante 'coole' look kwam ik ook vanmiddag tegen toen ik een herhaling van de Hall of Fame ceremonie bekeek!

Aan het woord was Cowboys receiver Michael Irvin. Hij prees zijn teamgenoten, zijn moeder, zijn eigenaar, zijn quarterback en zijn coach. Allemaal beantwoordden ze zijn lofuitingen met een lach. Behalve Troy. Troy keek roerloos voor zich uit. Verroerde zich niet. Hoefde zelfs niet te knipperen. Het leek erop dat Troy zich stierlijk verveelde. Of in ieder geval met de gedachten speelden om Irvin een kogel door het achterhoofd te jagen.

Nu zal dat laatste niet het geval zijn. Troy, Emmitt en Michael zijn namelijk maatjes. Het drietal bracht de Cowboys ontzettend veel kampioenschappen en worden dan ook 'the Triplets' genoemd… maar vreemd vond ik het wel. Als iemand je een veer in de reet steekt kun je toch tenminste glimlachen en de aanprijzingen met respect ontvangen.

Lees ook:Bronzen Borstbeeld voor Irvin
Lees ook:Troy Aikman Komt Uit de Kast
Lees ook:Favre deed wat Aikman niet deed
Lees ook:Superster Hield Voor Sex Geel Jasje Aan
Lees ook:Holley Wint Cowboys Roster Spot Met Reality Show

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.