Ijzeren Gordijn Valt Opnieuw

Browns

Browns

Met verliespartijen tegen Kansas City, Oakland en nu ook Cleveland lijkt er een einde te zijn gekomen aan de heerschappij van de Pittsburgh Steelers. Zoals dat eerder na een kampioenschapsjaar het geval was (Super Bowl XL), zo lijkt ook dit jaar uit te lopen op een deceptie voor de Steel Curtain. Quarterback Ben Roethlisberger en de zijnen verloren vannacht tegen Cleveland met 13-6.

Big Ben werd weer acht keer tegen het canvas gewerkt. Vijf van de sacks vonden plaats tijdens een third-down play — wat verklaart waarom de Steelers niet meer dan zes punten wisten te scoren. De Steelers hebben nu vijf wedstrijden op rij verloren en de playoffs zijn verder weg dan ooit. Ter illustratie: met een beetje mazzel plaatst Cincinnati zich deze week als divisiekampioen voor januari — en loopt Baltimore Ravens met een thuisoverwinning tegen Detroit bij Pitt weg.

Ook na het Super Bowl XL seizoen, had de Steel City het moeilijk. Hiermee werken twee jinxen tegen de ploeg: de jinx van de regerend Super Bowl kampioen die het jaar hierna geen deuk in een pakje boter stampt en de Madden cover jinx. Ook gisteren was topverdediger Troy Polamalu weer grote afwezige — hij is dit seizoen twee keer gekraakt met noodlottige blessures.

Lees ook:Rex Ryan Heeft Opnieuw Grote Mond
Lees ook:Super Bowl Re-Match almost there!
Lees ook:Hollywood Naam Start Voor Pittsburgh
Lees ook:Tijgerstrepen Doen Larry Johnson Goed
Lees ook:Award is garantie voor uitschakeling!

Eén reactie op “Ijzeren Gordijn Valt Opnieuw

  1. Bart Wiltens

    Het was gewoon niet om aan te zien vannacht

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.