Rex Ryan Heeft Opnieuw Grote Mond

Finger

Fingerspitzen

Rex Ryan kan het niet laten. In een interview heeft hij gesteld dat hij weet dat de New York Jets volgend seizoen de Super Bowl winnen. Het is het zoveelste hoofdstuk in de loopbaan van de  coach, die zijn mond maar niet dicht lijkt te kunnen houden.

Afgelopen seizoen maakte Ryan dezelfde baldadige voorspelling. De Jets zijn de afgelopen twee seizoenen echter niet verder gekomen dan de AFC Championship Game. In 2009 ging de formatie onderuit tegen de Indianapolis Colts. Een kleine maand geleden was Pittsburgh Steelers te sterk.

De hoofdcoach van New York zal niet erg in zijn sas zijn met NFL Network. Twee analysten van het televisiestation kozen de Jets juist als een van de vijf teams die volgend jaar niet zou terugkeren naar de NFL Playoffs. Een belangrijk punt van aandacht lijkt de ontwikkeling van quarterback Mark Sanchez.

Lees ook:Rex Ryan Speelt “CSI: New York”
Lees ook:Oorlog Tussen England En York
Lees ook:AFC Eindstrijd Loopt Door Indy
Lees ook:Receiver Poetst Blazoen Op
Lees ook:Sportanchor Deed “Het” Via E-mail

3 reacties op “Rex Ryan Heeft Opnieuw Grote Mond

  1. Dennis

    Driemaal scheepsrecht?

      /   Beantwoorden  / 
  2. Knurk

    Na al het respect dat hij heeft gekregen na de overwinning op de Patriots was het misschien wat tactischer geweest om daarvan te genieten en in ieder geval tijdens het off-season niet zoveel druk op de Jets te leggen.

    Maar aan de andere kant, hij is gewoon zichzelf en neemt geen blad voor de mond. Zoveel coaches zeggen dat ze de SB gaan winnen, maar nu elke keer dat Ryan het roept wordt het uitvergroot. Belangrijkste voor de Jets is om de free-agents te behouden, en een vervanger voor Edwards die binnenkort wel de bak zal indraaien.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.