Rex Ryan Speelt “CSI: New York”

CSI

"Whoooo Are You, Who-who?"

Rex Ryan gebruikt het off-season voor een lekkere dosis “Personal Branding”. De hoofdcoach van de New York Jets liet zich vorige week nog ontvallen dat de Jets volgend jaar Super Bowl kampioen worden. De nieuwe smaragd waar de media bovenop duikt? Samen met General Manager Mike Tannenbaum verschijnt hij binnenkort in een aflevering van ‘CSI: New York’.

Wat de rol van Ryan in de hitserie wordt is niet bekend, maar wij hopen dat de voorman in ieder geval wat lijntjes tekst krijgt toegeworpen. Ryan, hoe controversieel ook, is altijd wel goed voor een uitsmijtertje of twee. Bovendien onderscheidt de hoofdcoach zich dan ook van zijn voorganger, Eric Mangini. Mangini speelde in zijn eerste seizoen in New York een klein rolletje in de maffia-serie ‘The Soprano’s', maar werd daar in bedwang gehouden.

Een andere mogelijkheid is dat Ryan wordt afgeslacht, zoals dat altijd bij de Bekende Nederlanders in ‘Baantjer’ gebeurd. In dat geval zal de voltallige selectie van de New England Patriots zich graag met nachos voor de buis scharen.

Lees ook:Headcoach Vernoemt Zoon naar Favre
Lees ook:Favre Zorgt Voor Ontslag Hoofdcoach
Lees ook:Water Kost $1701 Dollar In Cleveland
Lees ook:Rex Ryan Heeft Opnieuw Grote Mond
Lees ook:Favre naar de Dawg’ Pound?

Eén reactie op “Rex Ryan Speelt “CSI: New York”

  1. Dennis

    Ik zie Rex liever in wipeout ofzo!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.