Sportanchor Deed “Het” Via E-mail

Alycia

Alycia

Ik ben diep geschokt door het nieuws dat zelfs Rich Eisen er een ‘workfloor lover’ op na houdt. Eisen, de sympathieke host van NFL Network, is getrouwd. Maar dat weerhield hem er niet van om vunzige e-mails op en neer te sturen naar een college.

Dit verhaal -met een hoog kapperstoelgehalte- is echter erger dan het lijkt. De e-mails in kwestie blijken namelijk niets meer dan wat vriendelijke en plagerige toespelingen. Het lijkt dan ook een storm in het glas water, ware het niet dat de e-mails bewijslast vormen tegen het ‘object of affection’, nieuwslezeres Alycia Lane. Lane werd twee jaar geleden door haar televisiestation CBS ontslagen, maar probeert daar nog haar recht te halen door te stellen dat het ontslag onrechtmatig was.

Wellicht pikanter — Lane stuurde in het verleden al eens strandfoto’s van zichzelf op naar Eisen via e-mail. Deze werden echter door de echtgenote van Eisen onderschept.

Lees ook:Tom Cable Blijft Een Raider — Wellicht
Lees ook:Eerste Hoofdcoach aan de Galg
Lees ook:Rex Ryan Heeft Opnieuw Grote Mond
Lees ook:Wade Phillips Ontslagen In Dallas
Lees ook:TV Presentatrice Gestalkt Door Suicide Bomber

3 reacties op “Sportanchor Deed “Het” Via E-mail

  1. Marc

    Effe geen aandacht voor kappersberichten vandaag guys. Veel belangrijker is de vraag of Robben het WK gaat halen…OMG!

      /   Beantwoorden  / 
  2. Marc

    Over sportanchors/schokkend (kappers)nieuws gesproken, Peter King (journalist & football guru van Sports Illustrated) was afgelopen vrijdag in Nederland! En wat doe je dan als rechtgeaarde Yank, jawel ‘go see the Anne Frank house’. Helaas vond hij eea wat tegenvallen…Ik vond het opmerkelijk om te lezen dat hij straks ook het WK voetbal gaat coveren voor SI. Die link zou ik niet zo snel leggen, vandaar dat dit bericht mij opviel. King heeft elke maandagochtend zijn vaste rubriek (Monday Morning Quaterback), waarin hij zijn licht laat schijnen op vooral football issues. Tijdens het reguliere seizoen is hij tevens te bewonderen als analist bij NBC. Voor het hele artikel verwijs ik jullie door naar de site van SI (url: http://www.cnnsi.com). Groet, Marc

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.