Washington Huurt Voormalig Tampa Man

Sixflags

Sixflags

Op de dag dat Chris Henry zijn dood vond, is tenminste een bloglezer een ‘happy camper’. Net nadat Henry door Magere Hein was gehaald, kondigde de Redskins namelijk aan dat GM Vince Cerrato bij het oud vuil is gezet. Eigenaar Dan Snyder zag zijn miljarden liever verdampen met een oud Tampa Bay Buccaneers GM aan het roer. En dus komt Bruce Allen naar D.C.

Football deskundigen zullen meteen opmerken dat Bruce Allen ook degene was die Jon Gruden weglokte bij de Raiders om naar One Buccs Place te komen. Het zou dus zomaar kunnen dat Gruden zijn miljoenendeal met ESPN laat varen om een vervolg te geven aan zijn coaching-carriere. Ook met miljoenen geldt namelijk: er is altijd baas boven baas.

Lees ook:Buccs Klaar Voor Grote Werk?
Lees ook:Monday Night Moet Op Woorden Passen
Lees ook:Reist Chucky Af Naar Texas?
Lees ook:Boetes voor eerbetoon aan Henry?
Lees ook:Matje Gaat Mee In Jared Allen’s Graf

5 reacties op “Washington Huurt Voormalig Tampa Man

  1. Wilco

    Als Redskins fan zou ik nu iets moeten zeggen maar deze dag is zo ongelofelijk kut geweest dat ik beter ff me mond hou. Laat de aandacht maar uitgaan naar Chris Henry en zijn familie, das belangrijker nu.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Thomas

      Ik heb respect voor je opmerking. Maar vergeet niet dat er elke dag mensen sterven. Een reactie op dit bericht zou dus niet heel ongepast zijn.

        /   Beantwoorden  / 
  2. Wilco

    Thomas ik begrijp je punt en ik ben het ook met je eens….nu mijn wel overdachte opmerking over Bruce Allen in, Vinny out.
    Ten eerste Vinny is niet out, hij is nou consultant voor Dan :P .

    Ten tweede Bruce Allen is iemand die veel van de Redskins weet, d.m.v. zijn vader heeft hij een goed beeld van de organisatie, trots en fans. Verder is dit iemand die andere mensen laat schijnen, hij is een typische 21eeuw manager. Iemand die veel luisterd naar andere (vooral HC) en die veel taken delegeert. Zijn sterke punt is vooral contracten en cap (wat niet verkeerd uitkomt als je in D.C. werkt met Dan Snyder).
    —-
    Belangrijker is de volgende stap, wie komt er bij het FO nog bij en/of welke HC krijgt FO bevoegdheden over de spelers? We hebben interesse in, Bobby DePaul (CHI), Doug Williams (TAMPA), promotie Moroccow Brown (WAS), DeCosta (BAL) en Shanahan (CBI).
    Bruce Allen heeft iemand nodig die de scouting van spelers enzo moet doen, van de bovenstaande heb ik het liefst Shanahan niet (deed ie vrij slecht in Denver). Zo ie zo ben ik geen fan van HC’s met meerdere petten, je moet alles gescheiden houden zodat iedereen zich 100% kan focusen. Brown is al director van pro personnel(sterke punt, echte football spelers vinden. Zowel laat in draft als UDFA), dus die kan dat blijven doen. Dan zou ik het liefst DeCosta zien komen, de Ravens organisatie loopt zo geweldig…die kun je niet op heel veel fouten betrappen. Doug Williams zou leuk zijn, maar geen idee wat ie wel en niet kan. Ik weet dat DePaul mischien wel de grooste kans heeft omdat ie connecties heeft met de Redskins en Maryland area, maar hij spreekt mij gewoon het minst aan.

    Dus ik heb nog geen mening over dit verhaal zolang ik nog niet weet wie de HC gaat zijn en wat er in de FO nog bij komt/weg gaat. Maar Bruce Allen is een stap in de goeie richting.

      /   Beantwoorden  / 
  3. Perry

    Prachtige kennisdeling. Een voorbeeld waar dit blog eigenlijk voor is bedoeld.

    Overigens — Bruce in het dagelijks leven meegemaakt rondom de Admirals trainingskampen. He’s a first class j@k$.

      /   Beantwoorden  / 
  4. Wilco

    Laaste ‘geruchten’ is dat Doug Williams naar D.C. komt als director of pro personnel. De enigste Afro-American QB die een Super Bowl won. Begint wel een mooi FO te worden met de zoon van een legendarische Redskins coach en onze Super Bowl QB.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.