Record Lonkt Voor Chris Johnson

CJ

CJ

De Tennessee Titans zijn uitgeschakeld voor de playoffs, maar kunnen hun seizoen nog een prettige wending geven door de bal in de laatste competitieronde vaak aan running back Chris Johnson te geven.

Johnson maakt een spectaculair seizoen door. De kleine runner van hoofdcoach Jeff Fisher heeft nog 74 total yards from scrimmage nodig om het prestigieuze record van NFL running back Marshall Faulk van yards 2429 yards (Rams/1999) te verbreken. Bovendien komt de Titans in aanmerking voor de 2,000 yard rushing club. De teller van de rusher staat momenteel op 1872 yards.

Slechts vijf running backs wisten de magische grens van 2k te passeren: O.J. Simpson (1973), Eric Dickerson (1984), Barry Sanders (1997), Terrell Davis (1998) en Jamal Lewis (2003).

De prestatie van C.J. is opmerkelijk, omdat de back voor de bye week van Tennessee gemiddeld ‘slechts’ 99 yards per wedstrijd liep. Na de rustweek zette de runner de afterburners echter aan. Over de laatste 9 wedstrijden is zijn gemiddelde omhoog geschoten naar 142 yards per game.

De laatste tien wedstrijden liep Johnson telkens meer dan 100 yards met de wedstrijd tegen Jacksonville (228 yards) als uitschieter.

Lees ook:Mascotte Eet Lekkere Cheerleader Op (Filmpje)
Lees ook:Chris Johnson Hitstige Fantasy Stud
Lees ook:Voormalig Zelfmoordenaar Is Held
Lees ook:Forse Salarisverhoging Roadrunner
Lees ook:Benson Op Weg Naar Rushing Crown

2 reacties op “Record Lonkt Voor Chris Johnson

  1. Dennis

    Barry Sanders was a legend, beste runnin’ back ooit!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.