Voormalig Zelfmoordenaar Is Held

Too Young

Too Young

Toen ik vannacht de siepjes uit mijn ogen wreef, zag ik dat ene Vince Young me van een heleboel centjes heeft bestolen op bwin.com. De quarterback van de Tennessee Titans -vorig jaar nog gebenched te midden van geruchten dat hij zelfmoord wilde plegen- orchestreerde tegen Arizona een 99-yard drive. Hiermee wonnen de Titans het duel met 20-17.

Het was de vijfde overwinning op rij van de ploeg, nadat deze met zes nederlagen aan het seizoen was begonnen. De opmars van Young in het geheel is hierbij opmerkelijk. Zes weken geleden kon hij niets goed doen, nu staan de nightclubs weer in de rij om hem gratis toegang te verschaffen.

Young was met zijn prestaties een stuk beter dan concurrent Matt Leinart. Het was de eerste keer dat beide kemphanen tegenover elkaar stonden, sinds zij het tegen elkaar opnamen in het BCS College Kampioenschap.

Zondagavond had de voormalig zelfmoordenaar wel de voeten van running back Chris Johnson mee. Johnson zette een historische reeks neer: hij is -samen met Earl Campbell en Eric Dickerson- de enige running back die zes wedstrijden op rij meer dan 125 yards bij elkaar loopt. Tegen Arizona kwam Johnson tot 154 yards.

Later meer over Johnson.

Lees ook:Vince Young Trekt Tennessee Uit Moeras
Lees ook:Roadrunner Nog Niet In Tennessee
Lees ook:Record Lonkt Voor Chris Johnson
Lees ook:Forse Salarisverhoging Roadrunner
Lees ook:Mascotte Eet Lekkere Cheerleader Op (Filmpje)

Eén reactie op “Voormalig Zelfmoordenaar Is Held

  1. Thomas

    Ik heb CJ in mijn fantasy team :D

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.