Shaun Hill Eregast Op Super Bowl Party

San Francisco

San Francisco

San Francisco 49ers quarterback Shaun Hill is de mysterieuze eregast, die 7 februari zijn opwachting maakt op de enige officiele Super Bowl Party van Nederland. Dit nieuws is vanavond door fangroep The Orange Army bevestigd aan geregistreerde lezers van het forum. Hill reist naar Europa met zijn verloofde en gebruikt de geste van de Admirals fangroep om met zijn aanstaande door Europa te reizen.

Hill is qua statistieken een van de beste quarterbacks die de Admirals hebben voortgebracht. Zijn quarterback rating in Amsterdam behoort tot de Top-3 van signal callers — Hill neemt een verdienstelijke tweede plek in na Gibran Hamdan, maar voor Arizona ster Kurt Warner. De quarterback -die de afgelopen twee seizoenen 16 keer voor San Francisco in de basis stond- tekende twee jaar geleden een nieuw contract voor de club by de Bay. Tijdens zijn eerste competitiewedstrijd was hij efficienter dan wie dan ook. Zijn 81.5% completion percentage scherpte een NFL record uit 1968 aan.

Hill is verheugd om het weerzien met de Admirals achterban: “Ik kijk er naar uit om de Super Bowl samen met jullie te vieren.” Of Hill -net zoals Gibran Hamdan vorig jaar- ook zijn shirt ter veiling aanbiedt van het Emma Kinderziekenhuis is nog niet bekend — wel dat hij rond Valentijnsdag waarschijnlijk onder de Eiffeltoren rondslingert.

Lees ook:Admirals Opnieuw Genegeerd Bij Opkomst Shaun Hill
Lees ook:Ex-Admirals Verrast Cincinnati Bengals
Lees ook:Authentiek 49ers Shirt Geveild Op Party
Lees ook:Gibran Hamdan Zondag In Actie
Lees ook:Weer Twee (+1) Voor ESPN America?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.