Admirals Opnieuw Genegeerd Bij Opkomst Shaun Hill

Golden GateOke, we zijn een jaar verder en niets of niemand hoeft natuurlijk nog aan de Admirals te denken. Maar als ik dan een kleine reportage lees over de opmars van Admirals quarterback Shaun Hill, dan zakt mijn broek af. Uit het artikel van de San Francisco Gate: "The most surprising thing about Hill's play last year was how comfortable and instinctive he looked with nothing on his resume to back it up."

"Nothing on his resume to back it up"? Eens even kijken.. was dit niet de boerse quarterback van Parsons, KC, die zijn college team Maryland naar de finale van college football wist te dirigeren? En was dit ook niet een van de beste quarterbacks uit de geschiedenis van de Admirals (uiteraard na de onvergetelijke Gibran Hamdan)?

Ik frustreer mij soms over hoe er over NFL Europa wordt heengestapt bij het lezen van NFL biografieen. En dat ik niet de enige ben, zal binnenkort blijken uit het Admirals boek van auteur Mike van Damme. Heb je je kopie al in de bestelling staan?

Lees ook:Shaun Hill Eregast Op Super Bowl Party
Lees ook:Hill Wint Oud-Admirals QB Duel
Lees ook:While You Were Sleeping: Admirals Kicked Some Butt
Lees ook:Authentiek 49ers Shirt Geveild Op Party
Lees ook:Deal Toronto Met Skyler Fulton Aanstaande

9 reacties op “Admirals Opnieuw Genegeerd Bij Opkomst Shaun Hill

  1. In$@ne

    Bestelling? Waar? Bij jou Perry?

      /   Beantwoorden  / 
  2. Maurice

    Lijkt me niets nieuws, de Admirals en de NFL Europa werden eigenlijk altijd min of meer genegeerd… Door de Nederlandse pers en de NFL zelf uiteindelijk..

      /   Beantwoorden  / 
  3. WaldemarSchut

    Niet om het een of ander, maar zoals Maurice al zei, hoeveel aandacht is er in de VS aan de NFLE/WLoAF besteed?
    Ik heb nog nooit iemand in de VS gesproken die van het bestaan van de NFLE af wist, en ik heb via mijn werk veel contacten met doorsneeYanks.
    Ook binnen de sportwereld in Nederland stonden de Admirals nou niet echt op de kaart, ondanks het feit dat menig sportclub stinkend jaloers zou zijn op de bezoekersaantallen van de Admirals. Het zal ook wel te maken hebben gehad met het feit dat er elk jaar een compleet circus in Nederland werd gedropt, zonder historisch opgebouwde achterban/achtergrond en de laatste seizoenen ook zonder Nederlandse inbreng op het veld.

      /   Beantwoorden  / 
  4. staartje

    Parsons is inderdaad een boerengat.

      /   Beantwoorden  / 
  5. In$@ne

    @WaldemarSchut: Zonder Nederlandse inbreng? Volgens mij heeft Mensah de afgelopen twee jaar aardig wat minuten op het veld gestaan. Matla zat vorig jaar bij de selectie, maar heeft (m.i.) veel te weinig kans gehad. En vergeet ook Grot niet in het WB jaar, ook al speelde hij niet of nauwelijks. En voor Grot was daar natuurlijk Silvio nog. Toch nog wel wat Nederlanders in de laatste jaren…

      /   Beantwoorden  / 
  6. Chris van Hattem

    Het waren vooral de amerikaanse coaches die de spelers van de NFLE niet serieus namen…Adam Vinatieri moest zich zelfs gewoon via the oldfashion way bewijzen en viel echt niet door de NFLE in een gespreid bedje. My troops in Florida moest ik attent maken op onze league, anders hadden ze van het bestaan nooit geweten.
    JUIST voor jongens als Akwasi Mensah en Pascal Matla (wat een vriendelijke dude, Pascal what’s up?!!) was het einde van de NFLE heel jammer. So close, yet so far…

      /   Beantwoorden  / 
  7. Marc

    Geen nederlandse inbreng ? Akwasi Mensah, Pascal Matla, Amilcar Grot…. Best een aardige inbreng lijkt me……..

    Maarre….. wanneer komt dat boek nou ? En waar kunnen we die bestellen ? Komt er nou ook nog een Admirals DvD ?

      /   Beantwoorden  / 
  8. H. Kouwenhoven

    Hill staat dus wel genoemd als Admiral speler op de site van de 49ers. Maar wisten jullie vast al. (- ;

    HIGHLIGHTS: Had his first chance at extended action at quarterback in 2007 and led team to a 2-0 record as a starter…In his first NFL start, Hill set record for highest completion percentage in NFL history for a player making his first pass attempts…Served as 49ers third quarterback in 2006…Spent first four seasons with the Minnesota Vikings, seeing action in one game…Allocated to NFL Europa’s Amsterdam Admirals in 2003…Named NFL Europa Offensive Player of the Week twice, and led NFLE in passing yards with 2,256 and ranked tied for second with 13 touchdown passes…Passing yards led NFLE by more than 200 yards…Finished 2007 completing 54-of-79 passes (68.4 comp. pct.) for 501 yards and five touchdowns with one interception, adding one rushing score.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.