While You Were Sleeping: Admirals Kicked Some Butt

Laten we dan toch maar de horizontale programmering gaan oppikken. Dat betekent dat we maandag terugblikken op een opvallende gebeurtenis in de afgelopen nacht. Alle aandacht gaat helaas uit naar de spelverdeler van de Patriots, terwijl het een zeer mooie speelronde is voor oud-Admirals quarterbacks. Kurt Warner, Jake Delhomme, Gibran Hamdan en Shaun Hill hebben allevier reden om te glimlachen. Niet allemaal om dezelfde reden overigens…

Kurt en zijn voormalige Admirals back-up Jake mochten elkaar de hand schudden met sterke optredens. Warner was solide in de overwinning op de 49ers. Enige vraag na de wedstrijd was: ‘Wie is Leinart?’ Jake Delhomme gaat dit jaar mooie dingen doen, let op mijn woorden. In week 1 greep hij direct zijn kans door 2 seconden voor het einde de winnende touchdown te gooien.

Shaun Hill mocht stiekem in zijn vuistje gniffelen. Zijn concurrent JT O’Sullivan had met drie turnovers een belangrijk aandeel in het verlies van de Niners. Nog een of twee weken en dan mag hij de ballen gaan gooien. Gibran Hamdan mag zich gaan opmaken voor de playoffs. Hij was ijzersterk met de clipboard in zijn hand. Het is hem voor nu een zorg, want de Bills kwamen sterk uit de startblokken en nomineerden zich voor de nacompetitie.

Lees ook:Tweede Admirals QB Met Miljoenengarantie
Lees ook:Al Luginbill Over Warner vs. Delhomme
Lees ook:Shaun Starter San Francisco
Lees ook:Gibran Hamdan Zondag In Actie
Lees ook:Shaun Hill Eregast Op Super Bowl Party

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.