Hill Wint Oud-Admirals QB Duel

Shaun

Shaun

Shaun Hill heeft zich in de seizoensopener van de San Francisco 49ers van zijn beste kant laten zien. De voormalig Admirals-speler, pas de derde ongedrafte spelverdeler uit de geschiedenis van ‘Frisco, gooide zijn team in het laatste kwart voorbij de Arizona Cardinals. Een 80-yards drive ging aan de score vooraf. Hill was niet spectaculair, maar wist turnovers te beperken.

Met zijn touchdown-pass op running back Frank Gore overtrof Hill die andere oud-Admirals quarterback Kurt Warner. Warner kende voor eigen Cardinals thuispubliek een stroeve start en zag twee onderscheppingen in handen van 49ers verdedigers belanden. De Cardinals hadden nog twee kansen op de overwinning, maar deze werden beide verknald.

Hill werd twee weken geleden uitgeroepen tot starter in San Francisco. Hij is pas de derde undrafted quarterback uit de geschiedenis van de 49ers, die een basisplaats verwerft. De andere twee waren Frank Albert en Jeff Garcia.

Hill speelde in 2002 voor de Admirals, Kurt Warner in 1998. Tijdens zijn verblijf in Amsterdam koesterde de voorman van de hoofdstedelingen de wens om eens in de voetsporen van de Super Bowl winnaar te treden.

Lees ook:Shaun Starter San Francisco
Lees ook:Goed Nieuws Voor Admirals Shaun Hill
Lees ook:Shocking: Warner als Whiner?
Lees ook:Shaun Hill Eregast Op Super Bowl Party
Lees ook:Warner slachtoffert Leinart!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.