Cincinnati Opgeveegd Door Jets

Sanchez

Sanchez

Fraai was het niet. Sterker nog, ik moet ver graven in mijn geheugen om een Wildcard Weekend naar voren te toveren waarbij ik zelfs wegdutte. De overwinning van de New York Jets op de Cincinnati Bengals was echter wel volkomen terecht. Receiver Chris Henry had een betere exit verdiend.

Offensive coordinator Brian Schottenheimer van de Jets gebruikte zijn rookie quarterback op de meest efficiente manier — door de bal vooral veel af te geven aan de running backs en er af en toe met een geniale play action pass misbruik van te maken. De rookie genoot met volle teugen: we zagen hem als een jonge dekhengst over de groene mat galopperen. Met gebalde vuisten, alsof het Brett Favre in zijn jonge jaren betrof.

De verdediging van de Jets deed de rest. Zo neutraliseerden de corners de luchtwapens — alhoewel Chad Ochocinco in de laatste acte nog een spectaculaire catch in de endzone had (om het ovaal alleen maar te laten vallen toen hij tegen het canvas aansmakte). De lopers van Cincinnati deden nog wel hun best –waarom is de Comeback Player of the Year Award eigenlijk niet naar Cedric Benson gegaan– maar gaven te veel weg door de debiele manier waarop quarterback Carson Palmer zijn handoffs inzette.

Over dat laatste gesproken: Palmer gaat snel onder het mes om de banden in zijn duim te fixen, zodat we volgend jaar nog meer mogen verwachten van de ploeg uit Cincinnati.

Sanchez mag zich vanavond voor de televisie verheugen op de volgende tegenstander van de Jets. Winnen de New England Patriots vanavond tegen de Baltimore Ravens, dan mag New York op bezoek in Indianapolis. Anders mag Sanchez zich de longen uit het lijf rennen tegen San Diego.

Lees ook:Rookie Sanchez Gekroond Als Starter
Lees ook:Jets Focussen Op Sexy Feestbeest
Lees ook:Sanchez Wilde Coach Aanvallen
Lees ook:Cincinnati Indrukwekkend Langs Chicago
Lees ook:Lions Verliezen Dankzij Suh

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.