Lions Verliezen Dankzij Suh

Kicker

Kicker

Ndamukong Suh kan zijn Defensive Rookie of the Year Award wel op z’n buik schrijven. De zwaarlijvige defensive tackle miste een conversie na een touchdown, waardoor de Lions uiteindelijk het duel tegen de New York Jets verloren.

Suh werd het veld ingeroepen na een touchdown, die Detroit op een 20-10 voorsprong bracht. De 23-jarige rookie verving hierbij kicker Jason Hanson, die bij een vorige trappoging in een verdediger van New York trapte. De extra punt van Suh –die overigens erg soepel oogde tijdens de trap- raakte echter de buitenkant van de rechtergoalpost. Zie hier het filmpje.

Als de poging van Suh geslaagd was geweest, dan hadden ze niet veel meer te duchten gehad van de Jets. De 20-10 voorsprong gaf de tegenstander echter de mogelijkheid de wedstrijd met een gelijke stand de overtime periode in te schieten. In de overtime periode wist de formatie van quarterback Mark Sanchez het duel uiteindelijk naar zich toe te trekken.

Suh speelde vroeger soccer. Toch zal Detroit hem in het vervolg weer graag op de defensive tackle positie zien. De DT heeft dit seizoen inmiddels 6.5 sacks en een onderschepping.

Lees ook:Opnieuw Spektakel Voor New York
Lees ook:Wrange Ontknoping Leidt Tot Winst Arizona
Lees ook:Cincinnati Maakt Er Een Drama Van
Lees ook:Detroit Blijft Verliezen Met Hill
Lees ook:Jets Stelen Gelijkspel Van Cleveland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.