Detroit Blijft Verliezen Met Hill

Woodson

Woodson

Het zit Shaun Hill en de Detroit Lions niet mee. Ondanks dat de formatie een leeuwenhart toont op het footballveld, komt de ploeg week in week uit een stapje te kort. Deze week kwam Detroit twee punten te kort tegen Green Bay Packers (26-24).

De Packers hadden in yard-output weinig in te brengen tegen Detroit, maar toch leidde de ploeg uit Green Bay 28-14 met nog tien minuten te gaan. Een zeer efficiente luchtaanval van Aaron Rodgers (die de game opende met drie touchdown passes) zorgde voor hoofdbrekens bij de leiding van Detroit – zeker toen de tegenstander de voorsprong wist uit te breiden door een interception return voor een touchdown. Hill probeerde op de runback nog dapper om returner Charles Woodson neer te halen, maar kon niet verhinderen dat Woodson zijn tiende touchdown op een interception wist te boeken.

Detroit zette hierna de achtervolging in (onderschepte Rodgers zelfs nog twee keer), maar kon louter fieldgoals boeken. Hierdoor verloor de ploeg opnieuw en bungelt ze opnieuw onderaan in de NFL-ranglijst.

Overigens saillant detail: Hill was de leading rusher van de Detroit Lions. Dankzij een 40 yards (!!) scramble eindigde hij het duel met 53 yards.

Lees ook:Newton Tart Opnieuw Met Zwaartekracht
Lees ook:Drie Op Een Rij Met Shaun Hill
Lees ook:Two Point Conversion Nekt Lions
Lees ook:Hill Geblesseerd Tegen Giants
Lees ook:Admirals Aanstaande Zondag In Actie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.