Drie Op Een Rij Met Shaun Hill

Detroit

Hill's gang

De Detroit Lions hebben de smaak te pakken. Vorige week doorbraken ze een reeks van 26 achtervolgende verliespartijen op vijandig terrein – deze week won de formatie opnieuw een uitwedstrijd. In Miami werd het 34-27 onder leiding van ex Admirals quarterback Shaun Hill.

Hill en Co stonden er vijf minuten voor tijd nog niet al te rooskleurig voor. De formatie stond 24-14 achter, maar wist toen een punt te forceren van Miami. Een snelle aanvallende score en een interception return deden de einduitslag uiteindelijk in het voordeel van Detroit kantelen.

Niet alleen heeft Detroit nu twee uitwedstrijden achter elkaar gewonnen — de ploeg heeft sinds Sinterklaasweekeinde niet meer verloren. Voor Miami ziet de toekomst er minder rooskleurig uit. De formatie verloor voor eigen thuispubliek zeven van de acht wedstrijden.

Hill was met 14 van de 26 passes zuiver. Zijn twee touchdown passes hielpen de ploeg uit Detroit een eindje op weg. De quarterback zit er in de Motown warmpjes bij. Zijn contract werd begin dit seizoen al met een seizoen verlengd.

Lees ook:Hill Blijft Winnen In Detroit
Lees ook:Detroit Blijft Verliezen Met Hill
Lees ook:Vick Te Sterk Voor Ex-Admirals
Lees ook:Superdag Voor Admirals In Detroit
Lees ook:Two Point Conversion Nekt Lions

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.