Hill Blijft Winnen In Detroit

http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRZd2Vj82w_fnCAg6LY3w9OKdZOc7bEh_wKGETqCUoPp1aTo8_W7w

Hill

De Detroit Lions hebben zondagavond voor de vierde week op rij gewonnen. Tegen de Minnesota Vikings werd het 20-13. Het is hiermee de beste seizoensafsluiter van de formatie sinds 1995. Quarterback van Detroit was opnieuw voormalig Amsterdam Admirals quarterback Shaun Hill. Hill gooide 28 van de 39 ballen raak voor 258 yards en een touchdown.

Hill stond dit seizoen veelvuldig in de basis. De ‘Amsterdammer’ speelde in totaal in 11 wedstrijden dit seizoen. Hierbij verving hij de talentvolle Matthew Stafford, die behoorlijk kwakkelt met losbandige schouders. Hill kwam tot 16 touchdown passes — een persoonlijk record. De Lions zullen in hun nopjes zijn met het feit dat Hill in ieder geval volgend jaar ook nog voor de formatie uitkomt.

Voor tegenstander Minnesota Vikings is er met het verlies een einde gekomen aan een teleurstellend seizoen. Slechts weinig mensen zullen dat voor ogen hebben gehad, toen drie spelers eind augustus naar Mississippi vlogen om Brett Favre uit zijn pensioenplannen te lullen. In plaats van een kracht was Favre in 2010 juist een zwakte van de Vikes. De quarterback had nog nooit zo weinig yards (2509) en touchdown passes in een seizoen (11), terwijl hij er wel 19 interceptions tegenaan mepte. Ook kwam zijn streak van 297 achtereenvolgende starts ten einde en miste hij de laatste 2,5 wedstrijd van het seizoen.

Om nog meer zout in de wonden te gooien werd de spelverdeler ook nog achtervolgd door seksuele intimidatie aan het adres van Jets sideline reporter Jenn Sterger. Hiervoor kreeg hij door de NFL een boete van 50.000 dollar opgelegd.

Lees ook:Detroit Blijft Verliezen Met Hill
Lees ook:Peterson Rent Over Detroit Lions
Lees ook:Drie Op Een Rij Met Shaun Hill
Lees ook:Superdag Voor Admirals In Detroit
Lees ook:Two Point Conversion Nekt Lions

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.