Peterson Rent Over Detroit Lions

All Day

All Day

Quarterback Brett Favre wordt (met zijn 41 jaar) duidelijk ouder met de dag. De Minnesota Vikings lifte daarom op hun ster running back Adrian Peterson om de eerste overwinning van het seizoen te noteren. Tegen de puntloze Detroit Lions werd het 24-10. De 80-yard touchdown run van Peterson aan het einde van het derde kwart was de backbreaker voor Detroit.

Peterson liep in totaal voor 160 yards en twee touchdowns en was hiermee een ware Demolition Man. Hiermee spoelde hij elke hoop van Detroit op een stunt met het waswater weg. Detroit verloor al dertien keer op rij in Minnesota, maar hoopte het gehavende team nog enigszins uit te dagen. Tot aan de rust lukte dat aardig.

Detroit leek de Comeback kortingscouponnen echter in de kleedkamers te hebben laten liggen. Na de rust wist de formatie uit Motown de bal wel te verplaatsen, maar het daadwerkelijke scoren bleek teveel gevraagd. Ex-Admirals quarterback Shaun Hill –nog steeds als invaller van de geblesseerde Matthew Stafford– gooide 29 van zijn 43 passes raak, maar wierp ook twee interceptions in de vijandige endzone. Met zijn laatste pick (3 minuten voor het laatste eindsignaal) kwam de comeback tekort.

Lees ook:Buffalo Bills Tonen Karakter
Lees ook:Detroit en Green Bay Nog Ongeslagen
Lees ook:Lions Vervelen Zich Met Tebow
Lees ook:Drie Op Een Rij Met Shaun Hill
Lees ook:Vick Te Sterk Voor Ex-Admirals

Eén reactie op “Peterson Rent Over Detroit Lions

  1. Wilco

    Zucht…….dit was echt grrr argh frustatie bagger, dit kan echt niet. D# is echt slecht, off is matig.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.