Vick Te Sterk Voor Ex-Admirals

Megatron

Megatron

Philadelphia Eagles quarterback Michael Vick heeft zondag laten zien nog steeds een basisplek in de NFL waard te zijn. De voormalige hondendoder loodste zijn club langs de Detroit Lions van ex-Admirals quarterback Shaun Hill. Vick gooide twee touchdown passes in zijn eerste basisopwachting sinds december 2006.

Met nog 6:17 te gaan in de wedstrijd dachten de Eagles op rozen te zitten. De twee touchdown passes van Vick, gecombineerd met drie rushing touchdowns van running back LeSean McCoy, haddden de ploeg een 35-17 voorsprong opgeleverd. Ex-Admirals speler Hill dirigeerde echter een helse comeback, die bestond uit een touchdown run van running back Jahvid Best en een touchdown pass (met two point conversion) op receiver Calvin Johnson.

Met een 32-35 achterstand stierf de comeback echter een stille dood, toen Hill de wanhoopsaanval niet meer op gang kreeg voor een gelijkmakende fieldgoal.

HiermeeĀ vergalde de ploeg uit Motown een topprestatie van Detroit rookie Jahvid Best. De rookie deed tijden van oudgediende Barry Sanders herleven door voor 78 yards en twee touchdowns te rennen — en daar ook nog 9 catches voor 154 yards en een touchdown aan toe te voegen.

Lees ook:Peterson Rent Over Detroit Lions
Lees ook:Michael Vick Rent Voor MVP
Lees ook:Superdag Voor Admirals In Detroit
Lees ook:Vick Niet Langer Zonder Pick
Lees ook:Admirals Aanstaande Zondag In Actie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.