Vick Niet Langer Zonder Pick

Victim

Vicktimized

Het duurde 211 pass attempts, maar Boy Wonder Michael Vick van de Philadelphia Eagles heeft eindelijk zijn eerste pick van het seizoen gegooid. Jawel, dames en heren. Hij blijkt toch gewoon menselijk. De quarterback begon aan het duel met 11 touchdown passes en geen interceptions. Zijn quarterback rating was met 108.0 punten niet voor niets sky-high.

Vick gooide zijn interception met 1:50 minuut te gaan in de eerste helft van het duel tegen de Chicago Bears. De bal werd onderschept in de endzone, nadat Vick gepoogd had een 14-13 achterstand uit te gummen. Jay Cutler had minder dan een minuut nodig om de vergissing af te straffen. Na de pick van Vick gooide hij zijn derde touchdown van het duel (hij eindigde het duel met vier zespunters).

Chicago won uiteindelijk met 31-26. Vick gooide nog wel twee touchdowns om de Eagles lang ‘levend’ te houden, maar een mislukte onside kick maakte aan alle comeback aspiraties een einde. Opmerkelijk: Vick was ontzettend onzorgvuldig met de bal. Hij hoestte de bal liefst vier keer op. Geen enkele keer butste het ovaal echter in de handen van de tegenstander.

Lees ook:Michael Vick Rent Voor MVP
Lees ook:Vick Te Sterk Voor Ex-Admirals
Lees ook:Sensationele Comeback Vick
Lees ook:Hoop van Georgia Kijkt Cartoon Network
Lees ook:Packers Vernietigen Droom Vick

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.