Wrange Ontknoping Leidt Tot Winst Arizona

Halftime!

Halftime!

Het was een wedstrijd met twee gezichten. Het duel tussen Arizona Cardinals en Houston Texans werd in de eerste helft gedomineerd door de Cards. Met een 21-0 voorsprong ging men de kleedkamers in. Kennelijk werd tijdens deze rustpauze de waterpijp iets te diep geinhaleerd, want de voorsprong hield de tweede helft niet lang stand.

Een ontketende aanval van de Texans scoorde in de tweede act op commando. Quarterback Matt Schaub wist de ballen weer op maat af te leveren aan ster wideout Andre Johnson, die tweemaal op grootse wijze wist te scoren. Het resultaat was een 21-21 gelijkstand in het vierde kwart… en een bijna wanhopige woestijnaanval.

Gelukkig was het uiteindelijk de verdediging van ARZ die een vuist wist te maken. Dominique Rodgers-Cromartie stapte voor een pass van Schaub en bracht deze ‘to the house’ voor een 28-21 voorsprong.

Toch lieten de Texanen zich na deze ‘pick six’ niet uit het veld slaan. De aanval bereidde nog eenmaal een aanvalsgolf voor en die kwam akelig dichtbij de endzone van de thuisploeg. De verdediging wist echter ook nu weer stand te houden door running back Chris Brown op fourth down aan de grond te nagelen.