Cincinnati Maakt Er Een Drama Van

Two times

Two times

De Cincinnati Bengals vierden hun touchdown net voor het eindsignaal alsof ze gewonnen hadden. Met de tweede touchdown van Chad Ochocinco zou de formatie immers bijna zeker op een 21-20 voorsprong komen. Alleen de extra point hoefde nog maar verzilverd te worden.

Spijtig genoeg voor de Bengals werd de PAT geblockt. Het markeerde het einde van de reguliere speeltijd. In overtime wist de ploeg gelukkig alsnog de overwinning naar zich toe te trekken. Een fieldgoal van Scott Graham verloste de formatie een seconde voor tijd van een gelijkspel.

Voor Cincy was het uberhaupt een vreemd duel. Ze kwamen op een 14-0 voorsprong door een briljante catch van Ochocnco en een verdedigend hoogstandje op een fumble-return. De ploeg vergat het echter af te maken. Met de smakelijke overwinning tegen Pittsburgh vorige week nog in het achterhoofd, vergaten de Bengals gas te geven.

De Cleveland Browns -en voornamelijk receiver Mohamed Massaquoi profiteerden van de laksheid van de tegenstander. De ploeg boog de diepe achterstand om in een voorsprong. Totdat Ochocinco voor de tweede keer raak ving.

Lees ook:Buffalo Bills Tonen Karakter
Lees ook:Cincinnati Niet Aanvallend Genoeg Voor Pats
Lees ook:Pittsburgh Speelt Smashmouth Met Favre
Lees ook:49ers Nemen Wraak Voor Favre Fout
Lees ook:Ochocinco Eert Dode Teamgenoot

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.