Cincinnati Niet Aanvallend Genoeg Voor Pats

Holy Batman

Holy Batman

De Cincinnati Bengals waren zondagavond –ondanks 34 completed passes– geen partij voor de New England Patriots. De ploeg uit New England won met 38-24.

De Patriots liepen in de eerste helft makkelijk uit naar een 24-3 voorsprong. De aanval van de Cincinnati Bengals kwam maar langzaam op gang. Ondermeer een fumble en een pick six (interception return voor een touchdown) zorgde ervoor dat de formatie voornamelijk achter de feiten aanliep. De tweede helft leek al geen haar beter te worden, toen rookie Brandon Tate de openingskickoff 97 yards terugliep voor (heel veel) zout in de wonden.

Cincinnati herpakte zich echter en leek aan het einde van het derde kwart toch enigszins op New England in te lopen. Het gouden duo van Chad Ochocinco en Terrell Owens was maar deels effectief. Het duo plukte gebroederlijk 19 ballen uit de lucht en Ochocinco ving zelfs een prachtige 28-yard touchdown pass. Het was echter te weinig om tegenstand te bieden aan de uiterst effectieve Patriots — die naast de verdedigende touchdown en de special teams touchdown, ook twee touchdowns mochten noteren van Wes Welker. Hiermee toonde Welker aan voldoende van zijn zware knieblessure te zijn hersteld.

Lees ook:Cincinnati Maakt Er Een Drama Van
Lees ook:Denver Wint Dankzij Mirakel
Lees ook:Geen Knieval Voor Wes Welker
Lees ook:Ochocinco Eert Dode Teamgenoot
Lees ook:Ochocinco Kondigt Boete Aan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.