Goodell Steekt Kop In Zandstrand

"I'm telling you.. it is a huge success!"

Kan iemand Commissioner Goodell even wakker schudden en uit de droom helpen? De gezagsvoerder van de National Football League heeft zich gisteren namelijk positief uitgesproken over de Pro Bowl. Goodell bestempelde de keuze om de Pro Bowl een week voorafgaand aan de Super Bowl te spelen als een succces. Het laat zien dat het de rode tuinkabouter alleen maar om harde dollars gaat.

Goodell liet weten dat de Pro Bowl nog nooit zo vaak in het nieuws is geweest — en dat dit dus vanzelfsprekend een positief teken is. Waar de goede man echter niet bij stilstaat is dat elke grote verandering van de National Football League voorbestemd is voor publiciteit. En al zeker als een week voorafgaand aan het ‘potje-voor-spek-en-bonen’ alle grote sterren aangeven niet naar Miami te zullen komen. Vanaf de ticket-inkomsten berekent moet de Pro Bowl wel meer een succes zijn dan in Hawaii. Het handjevol idioten dat destijds op de tribune zat is slechts een kruimel van het aantal mensen dat toch al in Miami zijn om de Super Bowl week mee te maken.

Het is maar goed dat er een einde is gekomen aan het aantal aanmeldingen. Anders had Shaun Hill zijn komst naar de Super Bowl Party nog moeten afzeggen ook.

Lees ook:Pro Bowl Gigantisch Succes
Lees ook:NFL Europa Terug In Steigers?
Lees ook:Weinig Pro In Pro Bowl
Lees ook:London Krijgt Eigen NFL Franchise
Lees ook:NFL Bereikt Overeenkomst Met Videoguy

3 reacties op “Goodell Steekt Kop In Zandstrand

 1. Marc

  Is there anything we can do to remove Roger for Good(ell)?

    /   Beantwoorden  / 
  1. Dennis

   Haha leuke woordspeling, die Goodell heeft echt een plaat voor zijn hoofd iedereen in de NFL klaagt over het tijdstip van de Pro Bowl en hij vind het een succes!

     /   Beantwoorden  / 
   1. Marc

    Altijd leuk als mijn spitsvondigheden gewaardeerd worden Dennis! I’ve said it before: als Goodell zo doorgaat staat de NFL voor de No Fun League. Kan iemand de rode challenge flag naar deze flapdrol gooien? Oh nee, dan krijg weer een boete…Groet, Marc

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.