Jared Allen Ideaal Covermodel Madden11

Smarter than the average bear

Smarter than the average bear

Defensive end Jared Allen is een van de drie finalisten om in 2011 op de cover van Madden te staan. Allen neemt het in een landelijke verkiezing op tegen de Koning van New Orleans, Drew Brees, en Indianapolis Colts washout Reggie Wayne (zijn nominatie kunnen we op basis van Super Bowl prestaties wel skippen, denk ik).  Hoewel er een grote kans bestaat dat de winnaar van de verkiezing volgend seizoen geblesseerd uitvalt, zegt Allen de Madden Curse niet te vrezen. “Het spel is altijd goed voor me geweest,” zegt de man met de indrukwekkende Jeroen van den Berk mat. “Mijn karakter gaat in Madden altijd als een beest te keer. Ik krijg altijd complimenten over hoe vaak ik de quarterback in het spel weet te sacken”.
Het is voor het eerst in de geschiedenis dat de fans het covermodel bepalen. Stemmen kan tot 15 maart en gebeurt op deze site. Allen probeert zijn beste attribuut in de strijd te gooien om de wedstrijd te winnen. “Als ik win, dan zorg ik dat mijn ‘mullet’ mooi bijgepunt en gladgestreken is. Zo trashy mogelijk — want je moet je sterke punten natuurlijk wel goed uitbuiten”.

Lees ook:Matje Gaat Mee In Jared Allen’s Graf
Lees ook:Young Spiegelbeeld van Vick
Lees ook:Madden 2009 Valt Op Deurmat
Lees ook:Madden Cover Bijna Fataal Voor Polamalu
Lees ook:Rice en Smith direct de Hall of Fame in?

5 reacties op “Jared Allen Ideaal Covermodel Madden11

  1. Dennis

    Jammer had gehoopt op een cover met JaMarcus Russell!

      /   Beantwoorden  / 
    1. Marc

      Hmmmm, je had natuurlijk gehoopt dat hij de bekende ‘Madden Jinx’ zou oplopen! Dan waren de Raiders ‘gedwongen’ een nieuwe QB aan te trekken. Ik snap waar je heen wil Dennis…

        /   Beantwoorden  / 
      1. Dennis

        Haha, ja die kant wou ik op!

          /   Beantwoorden  / 
  2. Marc

    Ik denk dat het juist andersom is: smarter than the average defensive end! Zie bovenstaande foto voor het overtuigende bewijs…Ik heb wel een vraagje voor jullie football fanatics out there: waarom spelen tegenwoordig zoveel college teams in een spread formatie en steeds minder gewoon under center? Ik volg het college football niet zo op de voet als de NFL, maar dat is me echt opgevallen. Groet, Marc

      /   Beantwoorden  / 
  3. Marc

    Vanuit de VS bereikte mij het bericht dat Jared Allen onlangs getrouwd is! Gezien het feit dat de gevreesde pass rusher hiermee een nieuwe fase in zijn leven begint, gaat zijn geliefde ‘mullet’ er af. Mij is niet bekend of dit geheel vrijwillig of met een zekere dwang (mevrouw Allen?) is gebeurd. Helaas heb ik ook geen beeldmateriaal om eea visueel te bevestigen. Maar het leek me een leuk kappersbericht. Letterlijk en figuurlijk(sorry Paul)!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.