Tebow Wordt De Nieuwe Montana

Je bent niet wijs...

Je bent niet wijs...

Niet mijn woorden, uiteraard, maar wel iemand met enig vergelijkingsmateriaal op NFL gebied. Sam Wyche, voormalig hoofdcoach van de Tampa Bay Buccaneers, gelooft dat Tim Tebow de mentaliteit heeft om op NFL niveau te slagen. Volgens Wyche heeft Tebow dezelfde football-smarts als twee van zijn pupillen: Joe Montana en Boomer Esiason. “They understood concepts,” zegt de oude rot in het vak.
“Het is te hopen dat Tebow naar een goed team gaat met een intelligente offensive coordinator,” is de vaste overtuiging van Esiason. “Want anders is Tebow de meest intelligente persoon in de lockerroom”. Wyche stond aan de basis van de loopbanen van Joe Montana (vier jaar lang, in San Francisco) en van Boomer Esiasion (acht jaar lang, bij de Bengals). Als hij het voor het zeggen zou hebben, dan zou hij Tebow zeker aan zijn selectie toevoegen via de Draft.

Bovenstaande is natuurlijk een beetje preken voor eigen parochie als je beseft dat Wyche betrokken is bij de techniek-360 die de quarterback van Florida de komende weken ondergaat.

Lees ook:Isaac Bruce Van 80 Naar 16
Lees ook:Pinokkio Liegt Over Invloed Van Reus
Lees ook:Nog Geen “Boner” Voor Tebow
Lees ook:Tim Tebow (Nog) Niet Naar NFL
Lees ook:LeBron James Is Tebow Fan

18 reacties op “Tebow Wordt De Nieuwe Montana

  1. Wilco

    Tebow….het grooste ? ooit die de NFL in komt. Het kan top worden het kan waardeloos worden. Je bent voor of tegen Tebow…maar waarom wij steeds de meningen van al die lui over hem moeten aan horen is mij een raadsel.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Marc

      Wilco, vraagje: welke strategie denk je dat je geliefde Skins’ gaan volgen voor de aankomende draft en free agency periode? Of beter gezegd: wat hoop JIJ dat ze gaan doen: Bradford pakken met hun vierde pick? Of toch Clausen, maybe McCoy? Of gaan ze voor de ‘best player available on the board’, ongeacht de positie van de desbetreffende speler? Is Karlos Dansby (als een OLB naast London Fletcher, yikes!) een optie in free agency? Of gaan ze hun vierde pick opgeven in een trade? Coach Shanahan staat bekend als een goede ‘talent evaluator’. Als ze straks maar niet ‘rood’ aanlopen van schaamte, when it’s all said and done…Greetz! Marc

        /   Beantwoorden  / 
      1. Wilco

        Na de combine weten we veel meer….daar wordt beslist en met agents van huidge spelers gesproken over contracten en tags.
        Verder is het (voor ‘Skins) vrij stil rondom volgend seizoen.

        Dansby is een optie, alleen dan moeten we eerst uitvinden wat van D# we willen zijn. Een 3-4, 4-3 of hybride. Rocky en Fletcher zijn starters en Orakpo was toch vrij succesvol dus als we Dansby halen moeten we of Orakpo na DE verschuiven of met 4 LB’s gaan spelen. Met die 4th pick kan alles gebeuren….Shanahan moet die keuze maken. Als hij denkt dat een van de twee QB’s een franshise QB is, moet ie die nemen. Als hij ze beide niet vertouwt gaat ie waarschijnlijk BPA, dat is waarschijnlijk Okung, Berry, Haden of Davis.
        Persoonlijk zou ik liever Clausen zien dan Bradford omdat ie beter met de druk in D.C. kan handelen en meer uitstraling heeft. Geen Eli Manning uitstraling die Bradford wel heeft. Kwa invullen QB positie zitten ze niet heel ver van elkaar…….
        We zullen het wel zien, duurt nog lang tot eind april.
        Pepers mogen ze van mij halen maar ik wordt er niet warm of koud van….ik wordt er eerder koud van als ik bedenk dat ie 3-4 rush LB wil spelen. Joey Porter mogen ze wel halen voor depht als we 3-4 gaan spelen.

        Wel waren er geruchten dat Campbell na Bills ging voor Withner en een pick.

          /   Beantwoorden  / 
        1. Marc

          Ik ben geen fan van Peppers. Het gerucht gaat dan ook dat er iets mankeert aan zijn work ethic. Is ook bevestigd door zijn ploegmaat MLB Jon Beason (wat een geweldenaar trouwens). Peppers behoort echt tot de categorie Haynesworth. Ook hier geldt dus: ‘buyer beware!’. Als de Skins kiezen voor een 43 defense, dan is Aaron Kampman wellicht een optie. De Packers doen het namelijk beter zónder hem, nu ze zijn overgestapt op de 34. Knap staaltje coaching van Dom Capers om dat zo snel er in te slijpen. Ben erg benieuwd hoe de combinatie Campbell-Shanahan uit gaat werken. Ik heb begrepen dat het uiteindelijk de bedoeling is dat zoonlief Kyle het stokje overneemt van Papa Mike, die dan het management gaat doen (oh no!). Hoe het verder zal gaan met de roodhuiden? Joost (of is het toch Wilco?) mag het weten…Groet, Marc

            /   Beantwoorden  / 
          1. Marc

            Ik bedoel natuurlijk GM Bruce Allen! Bruce Campbell is die B-acteur uit de horror-klassieker ‘Evil Dead’ van regisseur Sam Raimi. Pro football is niet het enige waar ik verstand van heb…(lol!). Groet, Marc

              /  
          2. Perry

            Ah – een cult horror fan. We should definitely talk, Marc. Er was een periode dat mijn kamer de lookalike was van Freddy’s stove out Nightmare on Elm Street. I even had the glove!

              /  
  2. Steve

    Because there is nothing else to write about, Joost. I mean, it’s not like the Dutch league has started yet or anything. Oh.

    Or that former Admirals coach John Leijten has just been appointed Head Coach of the Australian national team.

    Loads more on a local level.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Wiljo

      Steve, Wilco is somebody else than me (Wiljo), he’s from up North (Friesland), I’m from down South, etc…

        /   Beantwoorden  / 
    2. Wiljo

      But you’re right about the other stuff.. I’m kinda surprised myself as I believe Perry is still involved in AFBN-PR…?

        /   Beantwoorden  / 
      1. Grey Poupon

        Ben ook erg benieuwd naar dat antwoord,
        is perry nu wel of niet aan de AFBN gelieerd???

          /   Beantwoorden  / 
        1. Perry

          Ik ben niet gelieerd aan de AFBN. Ik heb vorig jaar wel geholpen met de organisatie van de Tulip Bowl en zou graag meer met de AFBN willen doen. Aanzet hiertoe zijn meerdere gesprekken met de bondsvoorzitter.

          Any more questions: I’d be happy to answer them to the best of my abilities.

            /   Beantwoorden  / 
  3. Perry

    Ah, see that Steve has found his way back to the blog again. You guys could also get OFF your asses and send me an occasional update. It’s not like I have ears and eyes in all freaking parts of the world.

    Thank you. And have a nice day.

    Perry

      /   Beantwoorden  / 
    1. Marc

      Rustig Perry, denk aan je bloeddruk…

        /   Beantwoorden  / 
  4. Steve

    Thought you were a journalist ?

    You’ll get press releases for the games, but it might be nice to do some investigative stuff occasionally from a neutral point of view. Hey, no skin off our nose but I still think it would increase your user base.

      /   Beantwoorden  / 
  5. Perry

    Steve, as mentioned: making 100 bucks a month for writing this blog, I’m sure you would agree that it’s not worth the trouble at this point in the season. As for investigative stuff: as we approach the turning point for usasports.nl and I actually make a living doing this — then I’ll be the first to knock on your door.

    Perry

      /   Beantwoorden  / 
  6. Marc

    Gelukkig ben je niet blijven hangen in die periode Perry…(lol!)

      /   Beantwoorden  / 
    1. Perry Hendriks

      In welke periode? In mijn Freddy Krueger periode? Man, I can quote the dude by heart.

        /   Beantwoorden  / 
      1. Marc

        Maar kan jij die stem ook na doen? Eigenlijk zou dit verplichte stof moeten zijn tijdens de Combine, zeker voor de talenten op defensief gebied…

          /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.