Marshall Denkt Nog Elke Nacht Aan Moord

Dodelijk

Dodelijk

De echte reden waarom wide receiver Brandon Marshall soms wil vluchten uit Denver? De moord op teamgenoot en cornerback Darrent Williams. De ster van de Broncos denkt nog elke nacht aan het voorval — dat plaatsvond op Oudejaarsnacht 2006. En dat is begrijpelijk. Omdat hij er toch een redelijk aandeel in had.

Marshall zat niet in de limo van Darrent Williams, de verdediger die dodelijk werd getroffen toen een kogel door de ruit schoot op de terugweg van een nachtclub naar huis. Wel was Marshall er bij toen de dader en het slachtoffer met elkaar begonnen te kuttekoppen in een plaatselijke bar. Sterker nog: de receiver bemoeide zich al snel met het heen en weer gekif en realiseert zich dat hij waarschijnlijk de boel heeft verergerd: “Ik zei nog: je hebt helemaal geen pistool, man!”

De wide out vertelde zijn verhaal tijdens de rechtzaak van de vermeende dader. Hij vertelde gedetailleerd (in tranen) hoe receiver Javon Walker de bebloede ketting van Williams niet wilde afstaan. Walker zat in dezelfde auto als Williams en ontsnapte dus aan de dood.

Lees ook:Start Free Agency Als Vanouds Agressief
Lees ook:Brandon Marshall Opnieuw In Beklaagdenbankje
Lees ook:Wie is toch Javon Walker?
Lees ook:Beste Receiver Uit NFL Naar Miami
Lees ook:Oakland Houdt Grote Schoonmaak

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.