Cromartie Maakt Jets Tot Fort Knox

Ballhawk

Ballhawk

Zoals een overijverige bloglezer hier al wist te melden is cornerback Antonio Cromartie verscheept naar de New York Jets. Hierdoor krijgt de ploeg uit de Big Apple een bijna onpenetreerbare verdediging. Vorig jaar wisten vijandige teams namelijk Pro Bowl corner Darrelle Revis namelijk simpel te ontwijken door de andere kant op te gooien. Dat zal niet meer gaan, nu er aan de andere kant van het veld een andere balhavik staat.

De Jets hebben de rechten van het contract afgekocht, wat zoveel betekent dat Cromartie dit jaar extra zijn best moet doen. Er resteert namelijk nog 1 jaar op de ondertekende arbeidsovereenkomst en dat betekent eigenlijk dat de Jets dit jaar een risicoloos kijkje in de keuken van Cromartie’s kunnen krijgen (hemels, wat een poetische volzin!). Cromartie is er alles aan gelegen om in New York als een beest te presteren. Volgens dit webdocument heeft de lieve vader namelijk zeven kinderen, bij zes verschillende vrouwen in vijf verschillende staten — vraag me niet hoe hij dat in hemelsnaam voor elkaar heeft gebokst.

Lees ook:Jets En Patriots Weer In Schaakmatch
Lees ook:Speciale Cromartie-Condoom Gezocht.
Lees ook:Fantasy Q: Reggie Bush weer Single!
Lees ook:Ravens Houden New York In Toom
Lees ook:Jets Focussen Op Sexy Feestbeest

6 reacties op “Cromartie Maakt Jets Tot Fort Knox

  1. Marc

    Carpoolen wordt een uitdaging voor de familie Cromartie…(LOL!)

      /   Beantwoorden  / 
  2. Dennis

    Lol?, dit word een serieus probleem voor de fam. Cromartie!

      /   Beantwoorden  / 
  3. Chris

    zeven kinderen, bij zes verschillende vrouwen in vijf verschillende staten — vraag me niet hoe hij dat in hemelsnaam voor elkaar heeft gebokst.

    Ik kan, door onvermogen mijnerzijds, niet vaak genoeg meepraten over de ins en outs van het Football. Met het bovenstaande issue kan ik je echter nog wel wat bijspijkeren Perry!

      /   Beantwoorden  / 
  4. Perry

    Ja, nu ik het teruglees is het niet zo’n prestatie. Zeven kinderen, bij vijf verschillende vrouwen in zes verschillende staten was meer hoogstwaarschijnlijk geweest, :) .

      /   Beantwoorden  / 
  5. Perry

    Onwaarschijnlijk, bedoel ik dus.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Marc

      Een puik stukje ‘investigative journalism’ Perry…(lol!)

        /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.