Vul De Draft In En Win Een Reis

Were the chipmunks

We're the chipmunks

Het is 1 april. Dat betekent dat we eindelijk in de maand van de NFL Draft zijn aangeland. Van donderdag 22 april tot en met zaterdag 24 april weten de next-gen American football sterren bij welke clubs ze terecht komen. Denk jij een woordje mee te kunnen praten? Dien dan jouw Top 10 draft picks in. Laat de discussie maar losbarsten!

Om je er aan te herinneren ziet de NFL Draft volgorde er als volgt uit:

1. St Louis Rams
2. Detroit Lions
3. Tampa Bay Buccaneers
4. Washington Redskins
5. Kansas City Chiefs
6. Seattle Seahawks
7. Cleveland Browns
8. Oakland Raiders
9. Jacksonville Jaguars
10. Denver Broncos

In totaal ongerelateerd nieuws: als je creatief bent en een keertje met een vriend vijf dagen lang in New York wilt vertoeven, dan raad ik je aan om deze weblog eens te bekijken. Misschien ben je dan nog net op tijd om de NFL Draft live mee te maken!

Lees ook:Americanfootball.blog.nl Mock Draft
Lees ook:NFL Draft Kent Leuk Begin
Lees ook:Eight-Way-Tie: Jaguars En Broncos
Lees ook:Kommer en Kwel in het Westen
Lees ook:Alles Nog Mogelijk In NFL

20 reacties op “Vul De Draft In En Win Een Reis

  1. Dennis

    Chipmunks whahaha, youre killin’ me!

      /   Beantwoorden  / 
    1. Marc

      Bradford dan in de rol van Alvin? Of Simon? Maar toch zeker niet Theodore?!? Of betreft het andere chipmunks…(lol!)

        /   Beantwoorden  / 
  2. Thomas

    Er staat een fout. Bills hebben de 9e pick en de Jaguars de 10e. Broncos komen op 11.

      /   Beantwoorden  / 
  3. Thomas

    1- Bradford qb, Rams hebben een franchise QB nodig.
    2- Suh dt, te goed om te laten schieten voor de Lions.
    3- McCoy dt, het schijnt dat hij perfect past in het systeem van Tampa Bay.
    4- Clausen qb, Skins geloven niet meer in Campbell.
    5- Bulaga ot, Albert schuift terug naar zijn beste positie guard en Bulaga mag Cassel zijn rug beschermen.
    6- Bryant wr, Housz viel tegen vorig jaar. Een extra target is nodig.
    7- Trent Williams ot, Cleveland heeft overal versterking nodig, ze beginnen met de O-line.
    8- Anthony Davis ot, aan work ethic en focus hebben ze bij de Raiders toch al een broertje dood.
    9- Spiller rb, ze willen graag een qb, als Bradford en Clausen al gevlogen zijn is Spiller een speler die over de grond kan scoren.
    10- Eric Berry s, een mooie start om de Jaguar def opnieuw mee op te bouwen.

      /   Beantwoorden  / 
  4. Jonathan

    STL Sam Bradford, DET Eric Berry, TB Ndamukong Suh, WAS Russel Okung, KC Bryan Bulaga, SEA Gerald McCoy, CLE Joe Haden, OAK Bruce Campbell, BUF Trent Williams, JAX Dez Bryant (waarschijnlijk een trade)

      /   Beantwoorden  / 
    1. Dennis

      De Skins gaan voor een QB, waarschijnlijk Clausen!

        /   Beantwoorden  / 
      1. Marc

        Ik hoor ook geruchten dat Colt McCoy ook in de mix is. Hmmmmm….

          /   Beantwoorden  / 
        1. Dennis

          Zou me niks verbazen!

            /   Beantwoorden  / 
  5. Marc

    Interessante draftboard guys! Heb zelf een aantal opmerkingen daarover:
    1)Idd, Sam Bradford wordt de nummer één pick. De Rams hebben in de afgelopen jaren Ryan, Sanchez en Stafford laten lopen. Ze moeten nu wel gaan voor een franchise QB;
    1)De Lions gaan toch proberen van hun tweede pick af te komen in een trade. Zij hebben op veel plaatsen versterking nodig. Hoe meer picks ze kunnen genereren, hoe beter;
    2)Zou me niet verbazen als de Chiefs toch besluiten Clausen te pakken in een trade met de Skins. Heeft bij Notre Dame gewerkt onder OC Weis;
    3) Bryant valt buiten de top tien. Misschien dat hij naar de Broncos gaat met de elfde pick, maar het zou me niet verbazen als hij veel verder terugvalt. Zijn Pro Day was niet overtuigend genoeg;
    4)Haden zie ik ook niet in de top tien komen;
    5)Persoonlijk zie ik in LB Rolando McClain een top tien talent, maar die zal waarschijnlijk pas met vijftiende pick naar de Giants gaan als vervanger van Antonio Pierce.

    We zullen het gauw genoeg merken! Groet, Marc

      /   Beantwoorden  / 
    1. Jonathan

      Zie de Lions niet echt afkomen van die tweede pick. Spelers die écht interessant zijn voor die positie zijn Suh, McCoy of Berry maar een DT of S in de top 3 komt nauwelijks voor. Plus dat je zo’n jongen dan een smak geld moet geven.

      Wat betreft de Chiefs, nooit dat ze Cassel na een seizoen al laten varen. Ze hebben een hoop geïnvesteerd in die jongen, dus die is de komende twee seizoenen toch nog wel de onbetwiste leider op QB.

      Haden is een goede corner, had een tegenvallende 40 time op de combine, heeft zich goed herpakt op z’n Pro Day. Hij heeft een goed jaar achter de rug en ik geloof niet dat door z’n tegenvallende combine hij buiten de top10 valt. Beetje afhankelijk van de situatie en trades en dergelijke, maar ik zie hem niet voorbij de Jags vallen om heel eerlijk te zijn.

      Wat betreft McClain, die past niet lekker in de Giants’ defense. Hij heeft talent zat, maar hij komt beter tot z’n recht in een 3-4 defense, zoals Miami of Denver. Moet nog steeds denken aan Miami toen ze Ginn draften in plaats van Willis. Haren uit het hoofd…

        /   Beantwoorden  / 
      1. Marc

        Het wordt voor de Lions idd moeilijk om van die tweede pick af te komen. Daarom zei ik ook ‘proberen’…Anyway, met Stafford hopen ze nu eindelijk wél hun franchise QB met een sterke arm in huis te hebben. Met Calvin ‘Megatron’ Johnson hebben ze absoluut een playmaker op WR. Hoe vaker die twee elkaar kunnen bereiken, hoe beter het resultaat voor de Lions zal zijn. Dus zul je Stafford overeind moeten houden. In ieder geval vaker dan vorig seizoen gelukt is! Een goede left tackle (Okung?) is derhalve geen overbodige luxe. En om op McClain terug te komen, hij is dermate getalenteerd, dat hij ook in 43 defense goed uit te voeten zou kunnen. Als ik de verhalen van mijn vrienden en kennissen Statesside moet geloven is hij heel goed te coachen, een natuurlijke leider en heeft ‘ie een geweldige work ethic. Daar zijn er niet veel van. Nu begin ook te geloven in deze jongen. Let op mijn woorden: de franchise die deze jongen draft, gaat veel plezier aan hem beleven! En idd hoe kun Ginn Jr. draften boven Willis!!!! Moet ik hieruit opmaken dat je de ‘Phins met meer dan gewone interesse volgt? Het wordt in ieder geval erg interessant in de AFC East…Groet, Marc

          /   Beantwoorden  / 
  6. Marc

    Flozell Adams released by the ‘Boys! Niet geheel een verrassing in mijn ogen. Dallas zou deze move niet maken, als ze al een alternatief op het oog hebben. De vraag is: wat zijn ze bereid op te geven om hun gewenste left tackle te krijgen? En wie staat er open voor een trade? De Skins gaan denk ik toch voor een QB (Clausen of Colt McCoy) en de Bucs voor DT Gerald McCoy. Derhalve zijn die niet geïnteresseerd in een trade. But you never know…Anyway, ik wens hierbij iedereen prettige paasdagen toe!

      /   Beantwoorden  / 
  7. Marc

    Wat dachten jullie hiervan: Rolando McClain met de tiende pick naar de Jags! Deze jongen kan uitgroeien tot de ‘hart and soul’ van een revamped Jags defense.

      /   Beantwoorden  / 
  8. Marc

    Nog 13 dagen tot Draft Day! De Browns, Bucs, Eagles en Pats hebben de meeste picks. Derhalve hebben zij de meeste flexibiliteit om hun draft strategie in te kleuren. Er zijn een aantal zaken die mijn interesse hebben:
    1)Gaan we weer smullen van Reid & Belichick?
    2)Erg benieuwd wat de draft strategie van Thomas Dimitroff (GM Falcons) & Scott Pioli (GM Chiefs) zal zijn. Hebben allebei gewerkt onder Belichick. Wat hebben ze in petto?
    3)Vraag me af of Holmgren het geduld kan opbrengen om rustig te bouwen. Blijft hij in zijn rol van VP (wat verstandig zou zijn) of kan hij de verleiding toch niet weerstaan?
    4)Ook benieuwd wat Carroll gaat doen bij Seattle.
    5)Sluipt Rolando McClain alsnog de top tien binnen?

    En natuurlijk hoop ik op een telefoontje van Bill Polian. Of ik ff over kan komen om de strategie van Indy door te nemen. Ik ben er klaar voor…

      /   Beantwoorden  / 
  9. Tiel

    Heb ook zin in de draft van de Patriots. Defensive line en WR schijnen ge-upgrade te worden, mag ook wel na het vrij dramatische seizoen van vorig jaar en Wes Welker die misschien nog wel even weg blijft.

      /   Beantwoorden  / 
  10. Marc

    Ik hou ook Denver in de gaten met hun elfde pick! Als die McDaniels ook maar een klein beetje lijkt op zijn oude baas, dan is wij wel te porren voor een deal hier…of daar…

      /   Beantwoorden  / 
  11. Marc

    Het was een zware bevalling, maar hier is ‘ie dan: mijn 2010 NFL mock draft:
    1. Sam Bradford;
    2. Russell Okung;
    3. Gerald McCoy;
    4. Ndamukong Suh;
    5. Eric Berry;
    6. Bryan Bulaga;
    7. Earl Thomas;
    8. Jason Pierre-Paul;
    9. Anthony Davis;
    10. Rolando McClain en…
    11. Jimmy Clausen (naar KC in een trade met Denver!!!!)

    Slijp de messen maar…

      /   Beantwoorden  / 
    1. Dennis

      Clausen gaat naar de Bills!

        /   Beantwoorden  / 
      1. Marc

        Maar je kunt je dus wel vinden in mijn keuze voor Pierre-Paul! Btw, hoor net dat Patrick Kerney met pensioen gaat, dus Seattle is sowieso in de markt voor een DE. Aangezien Walter Jones ook op zijn laatste benen loopt, verwacht ik toch dat de Seahawks zijn opvolger gaan pakken met hun zesde pick.

          /   Beantwoorden  / 
  12. Dennis

    Mijne ziet er als volgt uit:

    1. Sam Bradford
    2. Ndamukong Suh
    3. Gerald McCoy
    4. Russell Okung
    5. Eric Berry
    6. C.J. Spiller
    7. Earl Thomas
    8. Bruce Campbell
    9. Jimmy Clausen
    10. Rolando McClain
    11. Dez Bryant

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.