Dallas Eigenaar Maakt Korte Metten Met God

Avatar?

Avatar?

Dallas Cowboys eigenaar Jerry Jones is geboren voor confrontaties. De goede man is niet voor niets steenrijk. Maar waarom hij op deze (overigens vage en onduidelijke) film per se korte metten wil maken met American football God Tim Tebow is mij onduidelijk. Het geeft ons in ieder geval wel wat belangrijk videomateriaal en dat is goed voor deze blog. Zeker omdat vandaag zo’n dag is waarop ik helemaal geen zin heb om nog een minuut langer achter de computer te zitten.

Jones verwijst het idee om Tebow in de derde ronde te draften naar de prullebak. Volgens zijn analyse is de quarterback geen moer waard en komt hij toch niet aan spelen toe. Overigens maakt “Jones” in zijn wellust om alles kort en klein te slaan ook gehakt van football-zonnestelsel Bill Parcells.

Is het overigens jullie ook opgevallen dat Jones ontzettend veel lijkt op die slechterik uit “Avatar”? Hilarisch.

Lees ook:Manchester United Meest Waardevolle Club Ter Wereld
Lees ook:LeBron James Is Tebow Fan
Lees ook:Cowboys duurste, Raiders goedkoopste franchise
Lees ook:VIDEO: Giants Rookie Krult Auto Om Paal
Lees ook:…En Nog Een Eerbetoon Aan De Vermoorde Safety

6 reacties op “Dallas Eigenaar Maakt Korte Metten Met God

  1. Rockmolder

    Ik ben ‘t uit principe bijna nooit met Jerry Jones eens… Maar ik kan hem geen ongelijk geven hier.

    Ik denk niet dat Tebow ooit een goede QB gaat worden. Zeker niet beter dan Romo. De Jaguars zullen misschien redelijk vroeg naar hem kijken voor de kaartverkoop, maar ik zie geen fantastische toekomst in the NFL voor Tebow.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Wilco

    Jerry Jones owner van de Cowboys, do I need to say more? De dude is gek.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Marc

      Ik denk dat JJ bij het neerhalen van het oude Texas Stadium wat brokstukken op z’n hoofd heeft gekregen! Of hij vond het kennelijk te rustig worden in Dallas…

        /   Beantwoorden  / 
  3. Marc

    Over owners gesproken, ff een uitstapje naar het basketbal. Ik wil het met jullie hebben over de beste professionele sporter aller tijden in mijn ogen. En op dezelfde dag jarig als ik: Michael ‘His Royal Airness’ Jordan. Hij is sinds een maand majority owner van de Charlotte Bobcats. Deze franchise heeft hij overgenomen van zakenman Bob Johnson, die sinds 2003 eigenaar van het team was. Johnson was daarmee een trendsetter: de eerste zwarte eigenaar van een professionele sportorganisatie in de VS. Dit is wederom een gebeurtenis die aantoont dat de NBA in veel opzichten vooruitstrevender is dan de NFL. Of het nou een rookie salary cap betreft, of de verplichte aanwezigheid van alle rookies bij de draft. De NFL volgt altijd, maar is nooit leading. Toch raar voor de nummer één sport Statesside. By far! Moeten we ons zorgen maken? I don’t know…Groet, Marc

      /   Beantwoorden  / 
  4. Dennis

    En Michael Jordan in de play-offs met de Bobcats! Trouwens vanavond 21.00 NL tijd de wedstrijd tussen Kobe Bryant en Kevin Durant, om je vingertjes bij af te likken!

      /   Beantwoorden  / 
  5. Marc

    Sindskort heeft de Rus Mikhail Prokhorov een meerderheidsbelang (80%) verworven in de New Jersey Nets. Een en ander is al goedgekeurd door NBA commish David Stern. Prokhorov wordt daarmee de eerste ‘non-North American’ eigenaar van een NBA franchise. Is this a sign of things to come in the NFL? Hmmmmm….

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.