Ben Roethlisberger Verder Uitgekotst

The Accused

The Accused

De National Football League probeert momenteel een kleine PR nachtmerrie onder de duim te houden. Het is niet meer zo zeer de vraag of Pittsburgh Steelers quarterback Ben Roethlisberger de schorsing verdient, die hem door Commissioner Roger Goodell is opgelegd. De hamvraag is: overleeft Big Ben de razzia van de concurrerende supporters? Tijdens de NFL Draft was donderdagavond namelijk een duidelijk “She Said No” te horen van de aanwezige fans, toen de Steelers hun draftkeuze bekend mochten maken.

“She Said No” is natuurlijk een duidelijke verwijzing naar de dame, die volgens de overlevering door Big Ben werd verkracht op een toilet in Georgia. Grote Ben had Kleine Ben in de gang naar de wc al uit de broek hangen en kende geen genade toen het dronken (dat dan weer wel) slachtoffer duidelijk ‘nee’ zei. En bleef zeggen. Als een Jodie Foster die in ‘The Accused” tegen de flipperkast aan werd gejengst.

De schade bleef overigens beperkt, omdat de Commissioner op wonderbaarlijke wijze een terminaal kankerpatientje op het podium wist te toveren, die de draft selectie van Pittsburgh mocht voorlezen. Leuk klein saillant detail in de videoclip: niet alleen hoor je ‘She Said No’, je ziet ook hoe Goodell stuntelt om ‘his good friend’ de microfoon te geven. Zijn lichaamstaal verraadt namelijk dat die zieke jongen niet echt zijn vriend is.

Lees ook:Big Ben Opgejaagd In De Week
Lees ook:NFL Opnieuw Onder Vergrootglas
Lees ook:Roethlisberger Moet In Therapie
Lees ook:Commissioner Duwde Vick Richting Philly
Lees ook:Big Ben Straalt In Pittsburgh Overwinning

Eén reactie op “Ben Roethlisberger Verder Uitgekotst

  1. Marc

    Het is een grof schandaal dat ze jou niet gebeld hebben Perry! Misschien moet je zelf ff contact opnemen met Roger G.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.