Roethlisberger Moet In Therapie

Psycho Ben

Psycho Ben

Er ligt zoveel druk op de schouders van Pittsburgh Steelers quarterback Ben Roethlisberger. Dat kunnen die jonge schoudertjes niet aan, moet ook NFL Commissioner Roger Goodell hebben gedacht. De hoogste NFL baas heeft daarom een passende straf voor Big Ben, die afgelopen april voor de tweede keer in een half jaar werd beticht van seksuele aanranding.

Hoewel Roethlisberger voor het officiele gerecht werd vrijgesproken, had Goodell een ander idee. Volgens de NFL-voorman heeft Roethlisberger zich niet aan de NFL conduct policy gehouden — zeg maar de ongeschreven regels waar een nette prof zich aan moet houden. Daar past met je blote piemel door de kroeg lopen natuurlijk niet bij. De Commissioner schorste de quarterback daarom voor de eerste zes wedstrijden van het seizoen. Bovendien moet hij voor evaluatie naar een gedragstherapeut.

De Steelers hebben overigens al maatregelen genomen om het gemis van Big Ben op te vangen. De ploeg kocht gisteren Byron Leftwich van de Tampa Bay Buccaneers. Leftwich –in het verleden al starter van Jacksonville- heeft bewezen dat hij een basisplek in de National Football League aankan.

Lees ook:Pittsburgh Komt Met Schrik Vrij
Lees ook:Big Ben Opgejaagd In De Week
Lees ook:Quarterback Noemt Pittsburgh De Hemel
Lees ook:Roethlisberger Geen Dickhead Meer?
Lees ook:Big Ben Straalt In Pittsburgh Overwinning

4 reacties op “Roethlisberger Moet In Therapie

  1. Marc

    Waar welke therapie zal aanslaan Perry?

      /   Beantwoorden  / 
  2. Wilco

    Hmm, lijkt weer een semi-slapzeloze nacht te worden….ik wil niet een mogelijke AH of BR trade missn.

      /   Beantwoorden  / 
  3. Marc

    Het aantal games kan gereduceerd worden tot vier als de shrink van mening is dat Big Ben ‘is mentally (?) ready to play football’. Maar het kunnen er ook meer worden, indien men dat nodig acht. Is dat dan een soort TBG (ter beschikking van Goodell)-behandeling? Overigens ben ik het helemaal eens met de Commish in deze. En dat is op zich al erg genoeg…

      /   Beantwoorden  / 
  4. Dennis

    Ze hebben ook nog Dennis Dixon die vorig jaar tegen de Ravens speelde, die deed het niet eens onaardig, snelle gozer!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.