Quarterback Noemt Pittsburgh De Hemel

Marshmellow

Marshmellow

Quarterback Byron Leftwich heeft het prima naar zijn zin in Pittsburgh. De beoogde vervanger van de geschorste Ben Roethlisberger noemt de stad zelfs ‘football-heaven’. Leftwich mag waarschijnlijk de eerste zes wedstrijden van het seizoen voor de Steelers waarnemen. Als hij tenminste een beetje maat weet te houden de komende weken.

Leftwich heeft wel wat vergelijkingsmateriaal. Hij speelde tijdens zijn loopbaan in Jacksonville en Tampa Bay, alvorens in de Steel City aan de bak te komen. Oorspronkelijk gedraft door Jacksonville kreeg de chubby passer vier jaar lang de tijd om zich te bewijzen. Hij raakte echter op een zijspoor — een situatie die door de ploeg goed werd verkloot. Volgens Leftwich, die nog nooit zo licht heeft gewogen als nu, hadden de Jaguars een uitstekend team met goede titelkansen… totdat het management hem de wacht aan hield.

Pittsburgh noemt hij de eerste groep waar hij zich onderdeel van de familie voelt. Waarschijnlijk totdat de coach hem dadelijk moet vertellen dat er geen plek meer voor hem is.

Lees ook:Pittsburgh Komt Met Schrik Vrij
Lees ook:Verwoestende Orkaan In Jacksonville
Lees ook:Vijfde Teletubbie Krijgt Tweede Kans
Lees ook:Weer Orkaantje in Jacksonville
Lees ook:Quarterbacks Massaal Gesacked

Eén reactie op “Quarterback Noemt Pittsburgh De Hemel

  1. Wilco

    McNabb zag er goed uit maar die INT is wel heel slecht….ik weet neit wat de gedachte daarachter was.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.