Pittsburgh Komt Met Schrik Vrij

Lefty

Lefty

Om Byron Leftwich toch nog iets meer ‘reps’ te geven als vervanger van de geschorste quarterback Ben Roethlisberger, liet de formatie hem ook gisteren tijdens de laatste preseason wedstrijd spelen. En was een slechte zet.

Nog maar nauwelijks warm moest Leftwich het veld namelijk verlaten met een blessure. De blessure deed zich minder erg aan dan oorspronkelijk gedacht, maar desalniettemin lijkt het erop dat de basisspeler de seizoenstart moet missen. Leftwich speelde eerder bij de Jacksonville Jaguars en de Tampa Bay Buccaneers, maar liet ondanks doorschemeren dat hij zich nooit zo gelukkig heeft gevoeld als in Pittsburgh.

Op dezelfde avond als de blessure kreeg Pittsburgh wel goed nieuws te horen over Roethlisberger zelf. Big Ben –oorspronkelijk zes wedstrijden schorsing achter de kiezen vanwege twee verkrachtingszaken- werd door de Commissioner ontzien. Door ‘goed gedrag’ duurt zijn schorsing slechts vier weken. Al met al zullen we Leftwich –als het een beetje meezit– slechts drie keer in actie zien. En daar zijn de fans van Pittsburgh alleen maar bij gebaat.

Lees ook:Big Ben Overwoog Te Stoppen
Lees ook:Big Ben Opgejaagd In De Week
Lees ook:Quarterback Noemt Pittsburgh De Hemel
Lees ook:Gebroken Neus Voor Roethlisberger
Lees ook:Roethlisberger Moet In Therapie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.