Gebroken Neus Voor Roethlisberger

Brad

Brad's Ruthless Burger

Elke indrukwekkende overwinning van Pittsburgh Steelers QB Ben Roethlisberger moet kennelijk gepaard gaan met geweldig verhaal over een gruwelijke blessure. Ook na de formidabele zondagnacht game tegen Baltimore Ravens hebben we er weer eentje te pakken. Big Ben brak op de eerste serie van de wedstrijd zijn neus en moet geopereerd worden.

Het is niet voor het eerst dat Roethlisberger een buzz weet te creeren door een blessure te overdramatiseren. Als we de quarterback zelf moeten geloven dan is hij al vier seizoenen lang een wandelende lappenmand. Sterk verhaal: de spelverdeler speelde ook twee seizoenen geleden in de Super Bowl met gebroken potten — een wedstrijd die door Ben in de laatste seconden werd beslist met een gruwelijke touchdown pass op receiver Santonio Holmes.

Roethlisberger heeft een fantastische track-record tegen Baltimore. De spelleider heeft een 8-2 record tegen de divisierivaal. Eerder dit seizoen verloor Pittsburgh nog van Baltimore, maar toen was Roethlisberger de grote afwezige, dankzij een schorsing. Zondagnacht was de overwinning evenwel niet geheel aan hem te danken: safety Troy Polamalu zette zijn opmerkelijke seizoen voort door opnieuw een game-changer op de naam te zetten. Zijn blitz leidde tot een fumble van quarterback Joe Flacco, die Pittsburgh de bal diep in Baltimore territorium gaf.

De gebroken neus weerhoudt Roethlisberger er niet van om zondag in actie te komen tegen de Cincinnati Bengals. Alhoewel hij er waarschijnlijk nog heel wat drama over gaat schoppen, alvorens het eerste fluitsignaal klinkt.

Lees ook:Gemopper Over ‘Hersenschudding’ Roethlisberger
Lees ook:Roethlisberger Speelde Met Twee Gebroken Ribben
Lees ook:Statement Game Voor Baltimore?
Lees ook:Pittsburgh Komt Met Schrik Vrij
Lees ook:Dramaqueen Heeft Geen Gebroken Voet

Eén reactie op “Gebroken Neus Voor Roethlisberger

  1. Wilco

    Okey…sport verrast me weer.
    Iedereen denkt, Jol moet weg. Maar dan hoor toch weer dat hij seizoen afmaakt. Dus ik denk…die blijft nog wel ff.
    Iedereen denkt, McDaniels moet weg(na Cutler drama al). Maar dan hoor toch weer dat hij seizoen afmaakt. Dus ik denk…die blijft nog wel ff.
    ..
    Beide verraste me gister door niet meer terug te mogen komen als coach van Ajax en Broncos.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.