Gemopper Over ‘Hersenschudding’ Roethlisberger

Dokters

Dokters

Pittsburgh Steelers quarterback Ben Roethlisberger kwam afgelopen zondagnacht in het uiterst belangrijke duel tegen Baltimore Ravens niet in actie. De spelverdeler kreeg vorige week een knietje tegen het hoofd en moest het veld ruimen met een hersenschudding. Een compleet logische reden om niet te spelen, zo vond ook de teamdokter van Pitts.

Zeker toen Roethlisberger op donderdag opeens ernstige hoofdpijnen kreeg door de inspanning, leek voorzorg geboden.

Teamgenoten van Big Ben houden er echter een andere lezing op na. Vooral wide receiver Hines Ward. Hij vond de wedstrijd tegen Baltimore Ravens van zo’n toegevoegde waarde, dat hij het zijn QB kwalijk neemt dat hij het veld zondagnacht niet betrad. “We hebben allemaal wel eens gedaan alsof we perfect gezond waren”, zo liet hij optekenen, “terwijl we in werkelijkheid echt beroerd waren”.

Roethlisberger lijkt dus zijn ‘misstap’ te moeten verantwoorden om geen gezichtsverlies te lijden in de lockerroom. Met een seizoen dat stilletjes aan op een catastrofe uitloopt, lijkt elke matroos die de kantjes er vanaf loopt een muitertje.

Lees ook:Gebroken Neus Voor Roethlisberger
Lees ook:Hollywood Naam Start Voor Pittsburgh
Lees ook:Pittsburgh Door Naar AFC Finale
Lees ook:Cincinnati Zet Magie Voort
Lees ook:Live Blog: Pittsburgh Steelers at Baltimore Ravens

2 reacties op “Gemopper Over ‘Hersenschudding’ Roethlisberger

  1. Bart

    En wat zegt mijnheer Ward als Big Ben ineens niet meer opstaat? Goede zaak dat de NFL spelers met een hersenschudding gaat verbieden om om binnen een week opnieuw te spelen

      /   Beantwoorden  / 
  2. MB

    Als de wedstrijd “van zo’n toegevoegde waarde” was, dan moet je inderdaad niet riskeren dat je QB iets overkomt (al is het gevolg alleen maar net die ene dwarrelbal die onderschept wordt). Dat risico kun je beter uitsluiten

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.