Welker Gespot In Huis Kendra Wilkinson

Anna. Anna Burns.

Anna. Anna Burns.

Hoon is Wes Welker ten deel gevallen, nu er beelden van hem zijn opdoken in de Playboy Mansion – het voormalige onderkomen van stoeipoes Kendra Wilkinson. In plaats van te revalideren, werd de favoriete target van quarterback Tom Brady gezien aan de zijde van playmate en dame van lichte zeden, Ashley Dupre. In een badjas.

Welker baalt van de ophef, omdat hij voornamelijk in de Playboy Mansion was voor de finales van de Playboy Golf Finale. Cowboys receiver Miles Austin was bijvoorbeeld ook aanwezig.

Toch zijn er stemmen die optekenen dat Welker zich beter bezig kan houden met revalideren, dan met het afstruinen van red carpet events. Zeker als dat impliceert dat hij opduikt naast vage vrouwenfiguren. Welker sputtert: “Wat een ophef. Een dagje maak ik een uitstapje en nu ben ik meteen de pineut.” Toch moet Welker eerlijkheidshalve bekennen dat zelfs zijn moeder over hem heen is gevallen vanwege de beelden.

Overigens is het onwaarschijnlijk dat Welker een affaire heeft met Dupre. Hij is zelf namelijk verloofd met Miss Hooters International. Hij heeft niets te klagen dus.

Lees ook:Erin Andrews Meest Sexy Presentatrice in USA
Lees ook:Plein Met Butterfingers Voor Welker
Lees ook:Geen Knieval Voor Wes Welker
Lees ook:Patriots Verliezen Sleutelspeler
Lees ook:Playboy USA Kiest Heetste Sportpresentatrice

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.