Vick Binnenkort Opgeknoopt Aan Brug?

Vick

Vick

Hij kwam, hij zag… en verloor … in dit geval dan. Het net lijkt zich alweer te sluiten rondom de leugenachtige Michael Vick. De politie heeft hem nog altijd niet uitgesloten als verdachte van de schietpartij bij zijn verjaardag, waar de Eagles nog niet hebben uitgesloten hem te ontslaan.

De horloge van Vicky stond aardig verkeerd, want in tegenstelling tot de tien tot twintig minuten die hij claimt, hebben beveiligingscamera’s bewezen dat Vick vier minuten voor de schietpartij zijn feestje verliet. Genoeg tijd om een blokje om zijn medeverdachte hondenvechter neer te knallen.

Van het hondenvechten weten we nog allemaal hoe goed Michael Vick weet om te gaan met de waarheid, dus zijn rol zal ook hier groter zijn dan hij eerder beweerde. De atletische, doch hersenloze runningback (nee, hij is geen quarterback) staat aan de vooravond van een nieuwe rechtzaak, een volgende verbanning uit de NFL en daarmee het einde van zijn carrière. Waarschijnlijk hangt hij binnenkort aan een koord onder een brug  ergens zijn zonden te overdenken, want zonder NFL kan hij nooit meer uit de geldschulden komen. Geen hamburgerketen die hem wil aannemen, na dit volgende debacle.

Lees ook:Knalfuif Vick Leidt Tot Wijze Les
Lees ook:Vick terug als Runningback?
Lees ook:Koop Vick-Jersey Voor Je Hond!
Lees ook:Hillis vs. Vick Voor Madden Cover
Lees ook:Vick’s Blue: Illegale Hondengevechten

3 reacties op “Vick Binnenkort Opgeknoopt Aan Brug?

  1. Thomas

    so sad…

      /   Beantwoorden  / 
  2. Rob

    NIet veroordelen zonder bewijs Perry.
    Los daarvan: je kan van Vick een hoop zeggen, maar niet dat zijn IQ hoger is dan dat van Bonny St. Clair !!

      /   Beantwoorden  / 
  3. Perry Hendriks

    Oh verdomme. Mij treft geen blaam. Dit was opnieuw een stukje van de totaal opgeleefde MvdB. Ik zal het hem doorgeven, :) .

    Perry

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.